INJournal izbor: tri proizvoda iz domaćih drogerija uz koje ćete postići efekat laminiranih obrva

Trend laminiranih obrva ostaje aktuelan i u mesecima koji dolaze, a uz ove pristupačne gelove možete postići željeni efekat i kod kuće

Obrve prirodnog izgleda koje su uredno začešljane nagore već nekoliko godina zaredom jedan su od najvećih beauty trendova pa je u skladu sa tim i tretman laminacije postao jedan od najpopularnijih. Kao što smo vam već pisali, u pitanju je polu-trajna prodecura (rezultati traju 4 do 6 nedelja), tokom koje se obrve tretiraju različitim gelovima i kremama sa ciljem da se dlaka omekša kako bi mogle da se začešljaju nagore. Rezultat su uredne obrve, koje su gušće i veće nego pre tretmana, a ipak zadržavaju prirodan izgled.
Međutim, brow lamination tretman već dugo nije jedini načina da postignete ovaj efekat jer se poslednjih godina na tržištu pojavilo niz proizvoda koji vam omogućavaju da dobijete identičan rezultat kod kuće.

Gelovi koji pružaju efekat laminiranih obrva

Proizvodi koji pružaju efekat laminiranih obrva zapravo su gelovi sa unapređenim formulama koji se od tradicionalnih proizvoda iz ove kategorije razikuju po tome što omogućavaju da obrve ostanu na mestu od jutra do večeri. Prvi u nizu brendova koji su lansirali ovu vrstu proizvoda očekivano je bila Anastasia Beverly Hills, čiji je Brow Freeze gel sada već stekao kultni status, a nedavno je dobio i novo pakovanje. Kasnije su se u trku uključile i kuće kao što su Benefit ili Makeup by Mario, a u poslednjih nekoliko sezona imamo i sve bolju ponudu gelova u domaćim drogerijama. Mi smo isprobali mnoge od njih, a naredne tri formule ispunile su naša očekivanja.

INJournal izbor: drogerijski gelovi za obrve

Ovo je definitivno najpopularniji proizvod iz drogerijske ponude koji je tokom protekle dve godine bio i jedan od najviralnijih proizvoda za obrve na TikToku. Njegova najveća prednost je to što omogućava preciznu i laku definiciju obrva i što je postojan čak i do 16 sati. Dolazi u paru sa četkicom i veoma je jednostavan za upotrebu, a sve što je potrebno da uradite jeste da nanesete proizvod i začešljate obrve nagore, a potom i da sačekate da se dobro osuši.

O novom gelu brenda essence nedavno smo vam pisali, a njegova formula definitivno je najmoćnija od svih koje smo do sada isprobali. Gel dolazi u paru sa aplikatorom odnosno četkicom za obrve koja znatno olakšava nanošenje, a kada ga jednom nanesete i oblikujete obrve, budite sigurni da će ostati na mestu čitav dan. Jedina zamerka je to što ima tendenciju da ostavi bele tragove pa obavezno nakon nanošenja uklonite višak proizvoda sa obrva.

Mada je ovaj gel nekako ostao ispod radara, reč je o prilično jakoj formuli koja je pritom i veoma postojana. Ono što se nama posebno dopada jeste to što je njegova četkica mnogo veća od standarsnih četkica kod gelova za obrve pa je samim tim i aplikacija brža i jednostavnija. Koristi se na isti način kao i drugi proizvodi iz ove kategorije i gotovo da ne ostavlja bele tragove.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @jesshunt2
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top