Planirate kupovinu kaputa za svaki dan? Ovo su brendovi koji nude najpraktičnije modele

Polako dolazi doba godine kada ne samo da nećemo moći da zamislimo izlazak iz kuće bez toplih kaputa već će oni biti i okosnica svakog našeg stajlinga. Upravo zbog toga, uvek je najbitnije da biramo modele koje ćemo lako spajati sa ostatkom garderobe jer slojevito odevanje, osim što nam dozvoljava da budemo kreativni, često može biti komplikovano, jer sve slojeve treba uklopiti u kompaktnu celinu. Drugi važan kriterijum jeste kvalitet, a zlatno pravilo glasi da prirodno krzo uvek bolje greje od veštačkog i da veći procenat vune u štofu garantuje da će nas kaput bolje zagrejati.

@_jessicaskye

Među najpraktičnijim trendovima za svaki dan i ove sezone istakli su se oversized i strukirani modeli. Prva opcija idealno je rešenje u najhladnijim danima kada svi oblačimo nekoliko slojeva garderobe, mada predimenzionirani kaputi istovremeno daju šik pečat svakom looku. S druge strane, modeli sa kaišem oko struka savršen su izbor za sve koji ne žele da se odreknu ženstvenog odevanja ni usred zime. Na samom vrhu najpoželjnijih trendova našli su se i maksi modeli, koji su idealno rešenje kada želimo da nam kaput prekrije čitav stajling.
Ukoliko ste još uvek u potrazi za odgovarajućim zimskim kaputom ili planirate da u svoj ormar dodate još jedan model, za vas smo istražili aktuelnu ponudu i napravili listu od ?? brendova, koji ove sezone nude najpraktičnije krojeve. Svejedno je koliki je budžet kojim raspolažete, verujemo da ćete u nastavku pronaći model po svojoj meri.

MAX MARA

Kada govorimo o klasičnin modelima, ponuda italijanskog brenda Max Mara nema konkurenciju. Bez obzira na to da li tražite kaput u svevremenoj sivoj ili kamel boji, ili vam se možda više sviđaju krzneni modeli, u njihovom asortimanu sigurno ćete naći kroj po svojoj meri.

INJournal izbor

TOTEME

Ako planirate da kupite kvalitetan dizajnerski kaput, ali po nešto povoljnijoj ceni, obratite pažnju na ponudu skandinavskog brenda Toteme, koji su osnovali blogerka Elin Kling i njen suprug Karl Lindman. Najprepoznatljiviji model ovog brenda i dalje je kratki shearling kaput koji je već nekoliko sezona viralan, ali nećete pogrešiti ni sa bilo kojim drugim modelom. Mada su njihovi krojevi nešto moderniji, i dalje su dovoljno klasični da mogu da se uklope u svaki stajling.

INJournal izbor

SAINT LAURENT

Iako je Saint Laurent oduvek bio simbol za luksuzne klasične komade, već drugu godinu zaredom posebno se izdvaja njihova ponuda maksi kaputa sa naglašenim ramenima koje u svom ormaru već imaju sve influenserke čije ime nešto znači. Dakle, ako želite kvalitetan dugački kaput koji govori umesto vas i možete da ga priuštite, ne tražite dalje od Saint Laurent modela.

INJournal izbor

H&M

Mada švedski high street brend nije sinonim za luksuz, u ogromnoj ponudi ovog giganta nalaze se fantastični komadi sa oznakom premium quality, među kojima možete naći kapute vrhunskog kvaliteta, koji će se godinama zadržati u vašem ormaru.

INJournal izbor

ZARA

Kada govorimo o high street ponudi, ne smemo zaobići ni mnogima omiljenu Zaru. U aktuelnoj kolekciji španskog brenda dostupni su nam odlični vuneni kaputi, a pažnju nam je privukao i jedan teddy model.

INJournal izbor

MASSIMO DUTTI

Ako želite malo luksuzniji kaput od onih koje nude H&M ili Zara, a da pritom ne morate da potrošite sav iznos sa kartice, pravo rešenje verovatno ćete naći na rafovima Massimo Dutti radnji. Znamo da ovaj brend kupcima nudi klasične komade, pa su i kaputi koje ovog puta imaju u asortimanu prikladni za svaki ukus i stil odevanja.

INJournal izbor

MANGO

Mada su mnogi odustali od kupovine u Mangu otkako su zatvorene radnje ovog brenda, ali na njihovoj online stranici i dalje možete naručiti sve komade iz aktuelnog asortimana. Verujemo da vam je brend dovoljno poznat da prilikom porudžbine ne možete da omašite veličinu, a umesto da obilazite radnje, kaput će vam stići na kućnu adresu. Pritom se za kupovine preko 9.000 dinara ne plaća dostava, a na komade iz Manga ne plaćate ni carinu.

INJournal izbor

MONA

Mona se odavno istakla kao domaći brend koji svake sezone nudi odličan izbor zimskih kaputa, a ove godine posebno su nam se dopali modli sa kaišem oko struka.

INJournal izbor

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @leoniehanne, @_jessicaskye
Foto i video: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top