Najskuplji penthaus u Los Anđelesu sa potpisom Vivienne Westwood

London West Hollywood Hotel u Los Anđelesu udružio je svoje snage sa renomiranom britanskom dizanjerkom Vivienne Westwood kako bi kreirali najluksuzniji penthaus u poznatom hotelu. Rezultat je eklektični enterijer koji doslovno oduzima dah. U ovaj apartman uloženo je više od 25 miliona dolara, a cena noćenja iznosi 25.000 dolara.
Po toj ceni, možete odsesti u najvećem hotelskom apartmanu u Los Anđelesu koji se prostire na oko 1.200 metara kvadratnih. Do ovog penthausa se može doći preko desetog sprata hotela, kroz privatni hodnik koji se otvara prema velikom foajeu i potom Grand Salonu, koji je pretenciozno dekorisan ekskluzivnim umetničkim delima, ukrasnim predemtima i prilagođenim komadima nameštaja.

1p vva 18415

U ovom penthausu, nalaze se chic predmeti koje je dizajnirala čuvena Vivijen Vestvud, poput jastučića i tapacirunga, besprekornih ormarića i nameštaja, ručno napravljenih tapiserija, polica za knjige, elegantnih ogledala i velikog tepiha na kom je predstavljen renomirani šablon po kom je ova ekscentrična dama poznata.

3p vva 19415

Bogato dekorisana spavaća soba ima ogromni krevet u king size veličini i privatni garderober. Gostima je na raspolaganju i moderna kuhinja, medijska soba, trpezarija i masivna otvorena terasa, sa koje se pruža predivni panoramski pogled na Los Anđeles. Terasa je dovoljno velika da na njoj oko 300 ljudi može opušteno uživati u ležernoj letnjoj zabavi.

2p vva 19415

Dva velika atrijuma sa svetlarnicima ispunjavaju ovaj apartman prirodnim svetlom. Gosti koji rezervišu ovaj apartman takođe dobijaju i posebnu luksuznu poslasticu – iskustvo privatnog šopinga u Vivijen Vestvud holivudskom butiku.

4p vva 19415

Podeli

Scroll to Top