Naomi Campbell dobija svoj rialiti: Da li će zaseniti Kardashianove?

Gledali smo je u najskupljim krpicama, na najglamuroznijim revijama, u čuvenim reklamama, nezaboravnim spotovima, ali smo bili i svedoci mnogih njenih skandala. Ipak, ne možemo joj nikada osporiti titulu ikone. Naomi Campbell prvi je tamnoputi model koji je pokorio svetske modne piste, a ostalo je istorija.
Oni koji je poznaju kažu da je ona najlucidnija i najnepredvidija osoba na svetu. A, uskoro će njen karakter biti pod lupom svetske javnosti. Nakon što se početkom godine pojavila u američkoj hit seriji „Empire“, legendarna Naomi shvatila je da joj prija posao ispred kamera, pa će uskoro dobija vlastiti rialiti šou pod nazivom „I Am Naomi Campbell“. Ova emisija pratiće svakodnevni život supermodela, a emitovaće je Yahoo! Style.
– U njoj ima nešto nepredvidivo i spontano – otkrio je glavni urednik Yahoo! Stylea, Joe Zee:
– Najdraže mi je to što mnogi ne znaju koliko je histerična, ali i zabavna. Voli da se druži. Vole je mnogi ljudi iz različitih područja. Pre nekoliko večeri družila se sa Hillary Clinton, voli je Oprah Winfrey, a Justin Bieber je opsednut njome. To ne može nitko osim Naomi!
Sigurni smo da će novi rialiti biti jako gledan, a ostaje nam da vidimo da li će slavna Britanka uspeti da zaseni slavu Kardashianovih.

Podeli

Scroll to Top