Nikad provokativnija Beyonce u soundtracku za Pedeset nijanse – Siva

U okviru izdanja “Beyonce Platinum Box Set” koje je juče ugledalo svetslost dana, Beyonce Knowles objavila je i dugoočekivani spot za pesmu „Haunted“. Numeru koja je rađena za potrebe filma „Pedeset nijanse – Siva“ već smo imali priliku da čujemo, ali ekranizacija je ono na šta je publika jedva čekala.

1bh

Nakon što je prošle nedelje objavila spot za numeru „7/11“ koji nas je osvojio jednostavnošću i u kome muzička zvezda u svom stanu, u opuštenoj atmosferi đuska sa prijateljicama, tverkuje i zabavlja publiku, iz muzičke radionice Beyonce nam stiže i ekranizacija za „Haunted“ urađena takođe u kući. Međutim, tu prestaje svaka sličnost. U novoj pesmi pevačica vodi publiku u obilazak uklete kuće.

2bh

Dok je prethodni spot naglašavao njenu zabavnu stranu, ovog puta tridesettrogodišnja zvezda izgleda uglađenije nego ikada, a njen seksipil stavljen je u prvi plan. Iako je na početku pesme u elegantnom odelu, na kraju priče ona je u izazovnom rublju i tangama. Tokom obilaska uklete kuće gledaoci mogu da vide mnoge ekplicitne scene, ali i neke zastrašujuće prizore, a sve to u skladu sa temom filma koji je najisčekivanije ostvarenje u narednoj godini.

Podeli

Scroll to Top