Novi trendovi u svetu manikira koje ćemo nositi u narednim mesecima

Šta jasnije poručuje jesen od promene boje na noktima i tek urađenog manikira u toplim tonovima braon, crvene ili zelene. Mada je poslednjih sezona clean manikir imao svoj trenutak, sa dolaskom prvih hladnih dana pravila igre se menjaju. Verujemo da ćete se složiti sa nama da jesen nije jesen bez zagasitih boja na noktima, koje se savršeno slažu uz džempere, farmerke i trenč mantile. Naravno, neće izostati ni mnogo smelije varijantne i nail art trendovi za beauty maksimaliste, ali činjenica je da ćemo u narednom periodu ipak najčešće birati nešto svedenije opcije. Naš save folder na Instagramu već je prepun fotografija sa svežim idejama, zato nastavite da skrolujete jer vam otkrivamo sve trendove u svetu manikra za jesen pred nama.

BRAON MANIKIR

Braon boja na noktima jedna je od prvih stvari koju želimo ove jeseni. Da će ovo biti vladajući trend najbolje pokazuje činjenica da je čak i Hailey Bieber apdejtvovala svoje glaze donut nokte u novu, ali jednako sjajnu braonkastu nijansu. A osim klasičnog i hromiranog braon manikira, biće aktuelne i sve moguće nail art verzije.

TAMNOZELENA

Zelena boja na noktima na radaru je već nekoliko sezona, ali dok se u prethodnom periodu uglavnom nosila takozvana Bottega zelena, ovog puta biće aktuelne tamne i zagasite nijanse ove boje – od žalfije i krokodil zelene pa sve do khaki varijante.

MINIMALISTIČKI METALIK DETALJI

Minimalistički nail art trendovi takođe su već duže vreme u modi, a ove sezone u fokusu će biti metalik detalji. Ovaj trend podrazumeva da bi nokti trebalo da budu bezbojni ili beli, a decentni zlatni ili srebrni detalji samo su šlag na torti.

GLAZE DONUT MANIKIR

Ovaj trend definitivno je obeležio letnju sezonu, a po svemu sudeći ostaće aktuelan i u mesecima koji dolaze. Za one koji ne znaju, u pitanju su biserno-hromirani nokti koji podsećaju na poslastičasku glazuru, a kako ih je prva ponela Hailey Bieber na Met Gali, mnogi ih zovu i Bieber Nails. Mada se ovaj trend u početku nosio u paru sa belim lakom za nokte, u međuvremenu je unapređen pa smo videli i varijante sa drugim bojama. Inače, hrominarni izgled postiže se uz pomoć OPI Tin Man Can Chrome Effect praha.

AURA MANIKIR

Kao što smo već rekli, ovosezonski trendovi zadovoljiće i beauty maksimaliste. Aura manikir možete poneti na noktima bilo kog oblika i dužine i, što je još zanimljivije, možete ih bukvalno obojiti u boje sopstvene aure (otkrijte je uz pomoć neke od aplikacija) ili bilo koju boju koja simboliše energiju koju biste želeli u svojoj blizini. Jedina mana ovakvog manikira jeste to što ga je praktično nemoguće izvesti bez pomoći profesionalca.

CRVENI NOKTI

Mada su crveni nokti klasika koja je uvek u modi, ove sezone nosićemo ih češće nego obično. Oni su već postali veliki trend na TikToku, a korisnice ove društvene mreže uglavnom ih nose u paru sa kratkim noktima.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @iramshelton, @harrietwestmoreland
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top