03.04.2015

Novo mesto za hedoniste u srcu Vračara: Otvoren restoran Fusion House

U samom srcu Vračara, u Topolskoj 4, otvoren je novi restoran “Fusion House” u koji smo se zaljubili već na prvi pogled. Jedinstveni enterijer, neverovatan spoj originalnog internacionalnog stila i kosmopolitske kulture zadovoljiće sva vaša čula. Ovo eksluzivno mesto stvoreno za istinske hedoniste prostire se na četiri nivoa, a svaki “priča” posebnu priču. Stoga posetioci, osim u egzotičnim tajlandskim specijalitetim, i fantastičnom izboru vina i alkoholnih pića, imaju priliku da uživaju i u vrhunskom komforu i egzotičnoj bašti opremljenoj u mediteranskom stilu.
Na gala otvaranju, poznate zvanice imale su priliku da se uvere u kvalitetnu ponudu novog prestoničkog in mesta. Oni su uživali u izvrsnim Campari koktelima, Aperol spritz-u, rashlađenom Carlsberg pivu i Somersbyju, kao i u Mond vinu. Posebnu notu dobrog vibe dao je nastup sjajnog DJ Dooshan-a.
Šef kuhinje “Fusion House-a” preporučuje da tokom doručka uživate u interesantnoj ponudi kukuriznih uštipaka, rikota palačinkama, ćurećim štapićima ili junećoj piti sa pivom. Obavezno probajte Maroccan Beef Tagine – lagano dinstana goveđa prsa servirana sa kuskusom pripremljenim na puteru i sa karamelizovanim jabukama i grožđicama, ali i Duck Salad – salatu od grilovanih pačjih grudi serviranih sa pomorandžom, sočivom, korijanderom i balsamiko sirćetom. Za sladokusce, tu su rikota tortu ili prolećne rolnice sa belom čokoladom i malinama, ali i još mnogo neodoljivih poslastica!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Duška Jovanić

Duška Jovanić

Ana Stanić

Ana Stanić

Jelena Kovačić

Jelena Kovačić

Jelena i Branislav Tomašević

Jelena i Branislav Tomašević

Jelena Blečić i Mihajlo Bukvić

Jelena Blečić i Mihajlo Bukvić

Poslednje vesti
Ne propustite