Nutty Cupcakes: Manufaktura najslađih delicija

Savršen izgled i neodoljiv ukus. Baš takve su poslastice sa potpisom novog domaćeg brenda Nutty Cupcakes koje uvek nastaju sa istom idejom – svaki kolač je priča za sebe. Kao što i samo ime kaže, zaštitni znak ovih delicija su maleni američki slatkiši cupcakes. Nastali pre dva veka, sigurnim koracima postali su omiljena poslastica širom sveta, kao što Nutty Capcakes postaje omiljen na domaćem tržištu. Ušuškani u malenu korpicu i spremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, predstavljaju užitak za sva čula.

1p n 24915

U zavisnosti od ukusa možete izabrati kolačić od karamele, čokolade, kokosa, lešnika ili sa voćnim punjenjem uz dodatak sira… Za koju god varijantu da se odlučite, jedno je sigurno – razmazićete svoja nepca.

2p n 24915

Nutty cupcakes su idealna poslastica za sve prilike od dečijih rođendana do korporazivnih zabava. Izgled svakog kolača možete izabrati sami, a marljivo osoblje će svaku vašu želju sprovesti u delo. Ukoliko vam ideje manjkaju, možete jednostavno zadati temu kreativnom timu koji će rado osmisliti savršene poslastice za vas.

3p n 24915

U ponudi su i torte neobičnih i neodoljivih oblika koje svaku vašu proslavu, bilo da je reč o rođendanu ili venčanju mogu učiniti posebnom. Najzanimljivije su cupcakes torte inspirativnog dizajna, ali ako ste ljubitelji klasike, vaše želje će biti uslišene.

4p n 24915

U ovoj radionici poslastica možete poručiti omiljene kolače koji će vam stići na željenu adresu, ali slasne delicije možete pojesti i u mnogim restoranima, hotelima i kafićima na kojima je prepoznatljiv logo Nutty Cupcakesa.

5p n 24915

6p n 24915

7p n 24915

8p n 24915

9p n 24915

10p n 24915

Foto: Facebook/Nutty Cupcakes

Podeli

Scroll to Top