Od sutra je u prodaji Mugler H&M kolekcija, a mi vam donosimo pregled svih komada (zajedno sa cenama)

Nakon višemesečnog isčekivanja, Mugler H&M kolekcija od sutra će se konačno naći u prodaji. Najuzbudljivija kolekcija sezone biće dostupna isključivo putem online shopa brenda H&M, a mi vam u nastavku predstavljamo sve komade koje je kreirao Casey Cadwallader, kreativni direktor čuvene francuske kuće. Kao što ćete u nastavku moći da vidite, svaki komad je zabavan, mladalački, body positive i doprinosi identitetu svake osobe. U okviru ženske kolekcije dominiraju sada već prepoznatljiva Mugler naglašena ramena i struk, koji ističu obline, ali i spiralni krojevi i višestruki šavovi, koji su poslednjih godina postali zaštitni znak ovog brenda. Tu su i jakne efektnog kroja, helanke, izrezani bodiji i haljine sa dekadentnim ukrasima.
Deo kolekcije predstavlja i svojevrsnu posvetu najvećim uspesima Thierryja Muglera iz 80-ih i 90-ih. U pitanju su crna haljina od somota sa naglašenim strukom i rukavima, haljina od čipke sa korsetom i odelo koje čine sako i suknja sa pirsing detaljima (ove komade možete viditi na četiri poslednje fotografije na našoj listi).
Ako, poput nas, planirate da iskoristite priliku da komade sa Mugler potpisom kupite po pristupačnim cenama, u nastavku vam predstavljamo čitavu kolekciju.

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top