Osam novih trendova koje ćemo ove sezone kupovati u H&M-u

Ako nas redovno pratite onda vam je dobro poznato da je H&M jedna od naših omiljenih adresa kada želimo da osvežimo svoje garderobere kupovinom najnovijih trendova. Za to postoje brojni razlozi, a najvažniji je to što u ponudi ovog brenda uvek možemo da pronađemo sve trenutno aktuelne komade i aksesoare po pristupačnim cenama. Da ne govorimo o tome da se u njihovom asortimanu u svakom trenutku nalazi makar nekoliko komada koji izgledaju mnogo skuplje od njihove cene, a često se po malo čemu razlikuju od dizajnerske odeće.
U skladu sam tim, odlučili smo da pretražimo ponudu brenda, u kojoj se trenutno nalazi više od 2 hiljade artikala, i da pronađemo komade koji zadovoljavaju visoke standarde. Naše favorite podelili smo u osam kategorija, ili bolje reći trendova, koji su ovog proleća poželjni u svakom ženskom ormaru. Iako smo mahom izdvojili komade po poslednjoj modi, većina njih dovoljno je univerzalna da ćete moći da ih nosite i sledećeg proleća, ali i za vreme predstojećeg leta ili rane jeseni. Nastavite da skrolujete.

Komadi od lana

Opušteni oversized krojevi i neutralne boje doprinele su da laneni komadi iz H&M-a ove sezone itekako izgledaju luksuzno. U aktulenoj ponudi možete naći premium komade, koji su nešto skuplji, ali nema sumnje da će trajati godinama. S druge strane, na raspolaganju su vam i pristupačnije verzije u kojima ćete izgledati podjednako uglađeno.

Prolećna odela

H&M uvek u svojoj ponudi ima odlična odela, a njihovi najbolji komadi ove sezone dolaze u svetlim bojama i u paru sa opuštenim siluetama i prirodnim teksturama.

Klasične majice

Bilo da tražite klasične majice sa rukavima, atlet modele ili tanko pletivo, u H&M-u ćete sigurno naći baš ono što vam je potrebno i to po vrlo pristupačnim cenama.

Romantičan vez

Vez se ove sezone vratio u velikom stilu, a u H&M-u smo pronašli nekoliko odličnih neutralnih i crno-belih komada sa ovim retro detaljima.

Neutralne boje

Ako želite da obnovite svoju garderobu uglađenim komadima koji izgledaju šik i prefinjeno, uložite u komade u neutralnim bojama. Mi smo u H&M-u već pronašli nekoliko favorita koje možete pogledati u nastavku.

Providni komadi

Transparentne haljine i topovi već neko vreme osvajaju modni svet, a dok su do sada ovi komadi uglavnom dolazili sa potpisom dizajnerskih kuća, u aktuelnoj ponudi H&M-a pronašli smo nekoliko odličnih varijanti.

Mala crna haljina

Možda ste navikli da se tokom proleća okrećete floralnim haljinama, ali imajte u vidu da ovaj print često može da izgleda jeftino dok sa crnom haljinom nikad ne možete da pogrešite. Kombinujte je sa sandalama i torbom od rafije i dobićete odličan stajling za proleće i leto.

Jeans

Već smo vam pisali o tome da je H&M jedan od pristupačnih brendova koji nudu najbolju ponudu farmerica, a nama su ovog puta u fokusu uglavnom kargo i modeli u svetlijim nijansama.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @littlefashbird
Foto: Instagram, H&M

Podeli

Scroll to Top