Osmomartovska iznenađenja: Pogledajte šta vas ovog vikenda očekuje u shopping centrima

Svaka žena voli 8. mart, ni zbog čega drugog nego zbog poklona koje dobija tog dana. Čak i feministkinje vole da dobiju svoj idealan dar i neće ostati ravnodušne ukoliko im poklonite baš ono što žele. I ove godine, najveći tržni centri su se potrudili da svim damama priušte Dan žena koji će pamtiti, a različiti popusti i besplatni tretmani očekivaće ih tokom čitavog vikenda.

Tako će se u Delta City-ju održati modna manifestacija „Katapult“, pa zato ne propustite priliku da unikatnim i kreativnim poklonima obradujete sebe ili sebi dragu osobu. Osim toga, u mnogim radnjama sačekaće vas popusti kojima nećete odoleti.

U UŠĆE Shopping Centeru, sve pripadnice lepšeg pola imaće priliku da uživaju u besplatnim uslugama frizera, manikira i šminkera, kao i u različitim besplatnim pregledima, od 6. do 8. marta, u periodu od 15 do 21 čas.
Dame će 6. marta moći da dobiju i savete nutricioniste o zdravoj ishrani, kao i da izmere svoj indeks telesne mase. U subotu, 7. marta, stilisti će davati savete o tome na koji način je najbolje uklopiti boje i odevne predmete u skladu sa trendovima. A na Dan žena, profesionalni šminkeri savetovaće ih kako da se najbolje našminkaju u skladu sa oblikom lica i prilikom.

U Mercatoru je pripremljen Lady Weekend u okviru koga će se održati različite izložbe, a u Ženskom kutku dame će i u subotu i u nedelju moći da isprobaju najnovije prolećne frizure, da se posavetuju sa fizioterapeutom, dok će one znatiželjne moći da saznaju šta ih to očekuje u budućnosti. Oranizatori zajedno sa Mercatorom, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce ovog ženskog festivala.

Ukoliko želite da odete iz Beograda, odlični popusti očekuju vas u Fashion Park Outlet Centar Inđija gde će vas u radnjama dočekati dodatno sniženje od 20 posto. Akcija je počela 4. marta i trajaće sve do nedelje, kada je i praznik žena.

Podeli

Scroll to Top