Oversize kaputi su izbor chic trudnice Blake Lively

Mlada glumica Blake Lively nakon što je na svom web sajtu perserve.us objavila da je u drugom stanju i da sa suprugom Ryanom Renoldsom očekuje prvo dete, ne prestaje da nas fascinira zavodljivim odevnim kombinacijama. Popularna Serena iz serije „Gosspit Girl“ prvih nekoliko meseci krila je da će postati mama, pa smo je retko viđali na crvenim tepisima i na ulicama Njujorka, ali poslednjih dana to se promenilo. Umetnica koja je svoje mesto među najpopularnijim damama sveta kako svojim talentom zauzela i zahvaljujući jedinstvenom stilu odevanja, trenutno slobodno može poneti titulu naj chic trudnice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Glavno mesto u njenom ormaru zauzimaju poslednjih sedmica oversize kaputi koji su veoma praktični za trudnice, a Blake ih podjenako dobro kombinuje i uz opuštene dnevne odevne kombinacije, ali i uz elegantne haljine na crvenom tepihu. Prvi javni događaj koji je posetila od kada je u drugom stanju bio je „Golden Heart Awards“ održan pod nazivom „God’s Love We Deliver“ kada je imala priliku da se druži sa Annom Wintour i da od urednice „Vogue-a“ dobije modne savete. Za tu priliku ona je obukla svetlucavu haljinu dizajnera Michaela Korsa, a preko nje je imala kaput istog kreatora.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nekoliko dana kasnije plavokosa lepotica bila je na otvaranju izložbe umetnika Travisa Louiea. Crna suknja i košulja veselog dizajna bile su obogaćeni jednostavnim kaputom kreatorke Amber Tamblyn.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Popularna glumica može se često videti i na ulicama Njujorka gde skreće pažnju radoznalih pogleda svojim šarmom, ali i stajlingom. Njen izbor su pored velikih kaputa uglavnom mini suknje ili haljine u kombinaciji sa obućom zagasitih boja. Garderoba koja nosi osim pomenutih dizajnera ima i one sa potpisom „Sam & Lavi“ ili Lindsey Thornburg.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

5.2 p

6.2 p

Podeli

Scroll to Top