Ovog meseca stižu nove sezone nekih od najpopularnijih serija

Proleće je iza ugla, ali pre nego što se i zvanično oprostimo od zime čeka nas još desetak kišnih dana, koje ćemo želeti da provedemo umotani u toplo ćebe i uz nove serije na streaming platformama. Srećom, mart nam donosi niz uzbudljivih premijera i to uglavnom nastavke nekih od najgledanijih serija čije nove sezone uvek isčekujemo s nestrpljenjem. Mada ćemo neke od serija moći da gledamo tek sredinom, odnosno krajem meseca, jedan od naslova dostipan je već sada. Dok čekate nove epizode možete pogledati i ove romantične priče, zato pripremite kokice jer vam u nastavku donosimo listu najzanimljivijih noviteta.

SEX/LIFE (2. sezona)

Premijera: 2. mart
Platforma: Netflix

Ovu uzbudljivu priču možete bindžovati već ovog vikenda. Ako niste gledali seriju, radnja prati Billie Connelly, udatu ženu i majku koja balansira između kućnih obaveza i želje za uzbudljivim životom o kome piše. Billie je u prvoj sezoni oživela fantaziju sa svojim bivšim, a sada su pred njom novi izazovi.

YOU (4. sezona, drugi deo)

Premijera: 9. mart
Platforma: Netflix

Nakon što je Joe Goldberg u trećoj sezoni ubio svoju suprugu Love, zapalio njihovu kuću kako bi lažirao sopstvenu smrt i dao njihovog sina na usvajanje, u prvom delu četvrte sezoni odlazi u London i menja ime u Jonathan Moore. Međutim, tamo se suočava sa drugim serijskim ubicom, ali i činjenicom da će mu prvi put biti pripisani zločini koje zaista nije počinio. U skladu sa tim, čeka ga čitava zbrka novih izazova, a mi jedva čekamo da vidimo kako će se nositi sa njima.

TED LASSO (4. sezona)

Premijera: 15. mart
Platforma: Apple TV+

U trećoj sezoni, AFC Richmond suočava se sa podsmehom jer mediji uveliko predviđaju da će završiti na poslednjem mestu u Premijer ligi, a čudesno dete Nate otišao je u West Ham United. Čini se da se stvari raspadaju kako na terenu tako i van njega, ali ćemo za finalni sud moratu da se strpimo do 15. marta.

EXTRAPOLATIONS

Premijera: 17. mart
Platforma: Apple TV+

Ovo je jedina nova serija na našoj listi, a iako nismo ljubitelji apokaliptičnih priča, Meryl Streep i Sienna Miller u glavnim ulogama ipak obećavaju. Radnja prati nekoliko međusobno isprepletanih priča i odnosa stavljenih na test usled nečega što izgleda kao kraj sveta. Seriju je napisao, režirao i producirao Scott Z. Burns i njome želi da postavi pitanje: Da li smo dovoljno hrabri da postanemo rešenje za sopstvenu propast pre nego što bude prekasno? 

YELLOWJACKETS (2. sezona)

Premijera: 24. mart
Platforma:
HBO Max

Serija o fudbalerkama koje su 90-tih prežive avionsku nesreću uvukla nam se pod kožu još pre dve godine, a posle duže pauze konačno stižu nove epizode. Mada trailer ne otkriva mnogo o drugoj sezoni, ono što znamo jeste da se staroj ekipi pridružuju novi likovi koji će uzdrmati ono što se činilo kao čvrsto uspostavljena hijerarhija preživelih.

SUCCESION (4. sezona)

Premijera: 26. mart
Platforma:
HBO Max

Krajem meseca stiže finalna sezona ove mega popularne serije. Pošto se prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu bliži, porodični raskoli sve su dramatičniji i ostrašćeniji. Kako će izgledati budućnosti u kojoj je kulturna i politička težina porodice Roy ozbiljno ugrožena, ostaje nam da vidimo.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top