Pet modnih trikova zahvaljujući kojima ćete izgledati chic tokom letovanja

Sezona letovanja uveliko je u toku, a svi se polako spremamo da otputujemo negde ovog leta. Nema ničeg lepšeg nego uživati u plažama, moru, talasima i večernjim izlascima uz obalu. Ali, da biste imali potpuni hedonistički užitak potrebno je da sa sobom ponesete chic garderobu prilagođenu destinaciji na koju putujete. Uspešna svetska blogerka Julia Engel, autorka stranice „Gal Meets Glam“ nedavno je posetila Grčku, a njene fotografije i odevne kombinacije tokom letovanja osvojile su devojke širom sveta. Ova uspešna mlada dama ima svojih pet pravila kojih se pridržava kasa odlazi na more. I zato je uvek tako trendy. Ona je svoje navike podelila, zato papir i olovku u ruke i napravite beležke pre nego što počnete da se pakujete za godišnji odmor.

# Uvek nosim sa sobom jednostavne i lepršave komade

1p lb 8715

– Svaka devojka ima želju da ponese pola svog ormara na letovanje, ali imajte u vidu da ćete većinu vremena provesti na toplom mestu i okruženi vodom. Zato sa sobom nosite garderobu koja je univerzalna i koju možete nositi i na plaži i tokom večernjih izlazaka.

# Oblačim se slično lokalnom stanovništvu

2p lb 8715

– Uvek kada sam na moru, volim da kupim komade lokalnih proizvođača, ali i da svoj stil prilagodim lokalnom. Dok sam bila na Mikonosu nosila sam uglavnom belo-plave komade kakvisu tamo najčešći. Tome sam dodavala svoje omiljene asesoare i osećala sam se odlično.

# Nosim samo casual odeću

3p lb 8715

– Iako se većina devojaka koje vole modu teško odriču svojih visokih peta, one nisu prilagođene letovanju. Opušteni izgled je prioritet kada ste na odmoru, pa vam elegantna obuća nije potrebna čak ni za večernje izlaske.

# Biram garderobu svetlih boja

4p lb 8715

– Omiljena boja tokom letovanja mi je bela jer u njoj izgledam sofisticirano i chic.

# Uskladite boje vaših asesoar

5p bl 8715

– Volim da svoju belu odeću obogatim asesoarima u jarkim ili pastelnim tonovima. Takođe, trudim se da imam asesoare u istim bojama.

Podeli

Scroll to Top