Pet prolećnih trendova koje ćemo kupovati u H&M-u

U poslednjih nekoliko sezona H&M se pozicionirao kao najbolja adresa za kupovinu u trenucima kada nam je potrebno instant osveženje garderobe na početku nove sezone. Za to postoje brojni razlozi, a jedan od glavnih je činjenica da ovaj high street brend u svojoj ponudi uvek ima aktuelne trendove, zatim klasične komade koji čine osnovu svakog ormara, ali i premium sekciju u kojoj možemo da nađemo odeću od kašmira, svile i drugih luksuznih materijala po razumnim cenama. Da ne govorimo o tome da nam je kupovina znatno olakšana otkako je brend prošlog novembra otvorio i online shop. U skladu sa tim zavirili smo u njihovu novu ponudu i pronašli pet aktuelnih trendova koje predstojeće sezone planiramo da kupujemo upravo u H&M-u.
Kao i kod većine brendova, na rafovima H&M-a vladaju trendovi sa početka milenijuma koji su prisutni u svim kategorijama. Međutim, umesto uobičajenog povratka u prošlost, dizajnerski tim ove kuće iskoristio je najbolje iz pomenute dekade i, uz moderan pomak, stvorio besprekorne komade za 2023. godinu. Iako je paleta boja ostala jednostavna, siluete i teksture više su nego uzbudljive pa novi odevni predmeti i aksesoari nisu niti očekivani niti monotoni. Nastavite da skrolujete kako biste videli najuzbudljivije trendove iz H&M-a za sezonu koja dolazi.

VANILLA GIRL

Bez obzira na to da li tražite prolećno odelo ili topove i suknje sa naborima u Y2K stilu, neki od najlepših komada iz nove kolekcije dolaze u bež boji. Posebno nam se dopalo to što je većina ovih odevnih predmeta izrađena od materijala bogatih tekstura koji im daju dozu elegancije i luksuza.

KARGO PANTALONE

Već smo vam pisali o tome da će utility komadi biti jedan od vodećih trendova predstojećeg proleća, a u skladu sa tim i kargo pantalone ostaju na modnom radaru. U ponudi H&M-a možete pronaći zbilja odličan izbor, a naše favorite pogledajte u nastavku.

JEANS

H&M se odavno istakao kao jedan od pristupačnih brendova sa najboljom ponudom jeansa, a to potvrđuje i njihova kolekcija za predstojeće proleće. Mada možete naći odlične komade i od klasičnog plavog teksasa, nama su posebnu pažnju privukle jakne i farmerke u svetlim i zemljanim tonovima, a dopala nam se i jedna svetloplava suknja.

ALL BLACK EVERYTHING

Osim najnovijih trendova, u H&M-u smo pronašli i mnogo odličnih klasika u crnoj boji koji su potrebni u svakom ženskom ormaru. Tu pre svega mislimo na jakne, sakoe, pantalone, haljine i bluze na koje ćemo se osloniti svaki put kada nemamo mnogo vremena da razmišljamo o tome šta ćemo obući.

AKSESOARI

Kada je reč o novim aksesoarima, pažnju su nam privukle dve torbice na rame, zatim naočare za sunce, kačket od teksasa i ešarpa sa printom.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @femmeblk, H&M
Foto: Instagram, H&M

Podeli

Scroll to Top