Pogledajte ko su ovogodišnji dobitnici laskavog priznanja „Elle Style Awards“

Najznačajniji događaj u modnom kalendaru u oktobru održan je poslednjeg dana tog meseca. Pogađate – u pitanju je drugi po redu „ELLE Style Awards powered by Generali“.
Glamurozna manifestacija održana je u hotelu „Hyatt Regency“, voditelji programa su bili Danijela Dimitrovska i Vlada Aleksić, a na crvenom tepihu okupile su se mnoge VIP zvanice.

2p

Zvezde večeri bili su svakako dobitnici laskavih priznanja. Tako je nagradu za ikonu stila primila novinarka Duška Jovanić, a Dragana Ognjenović proglašena je za najbolju dizajnerku u protekloj godini.

1p

Laureat u kategoriji najboljeg modela je Đurđa Stojiljković, a za poseban doprinos filmu i pozorištu nagrađena je Mirjana Karanović.
Priznanje za istaknutog mladog talenta dobila je Tijana Milutinović, a Zoran Kesić je dobitnik Elle Style Award u oblasti televizije.
Muzičarka godine je Bojana Vunturišević, A Vuk Vidor proglašen je najboljim u oblasti umetnosti.Specijalno priznanje ove godine dobio je Dušan Reljin, jedan od najuticajnijih modnih fotografa na svetu.

3p

Foto: Adria Media Group

Podeli

Scroll to Top