Pogledajte luksuznu vilu u Los Anđelesu čuvene Blair iz serije Tračara

Glumica Leighton Meester koju smo svi voleli kao Blair Waldorf u svetskoh hit seriji „Tračara“ odlučila je da proda svoj luksuzni dom u Los Anđelesu koji je kupila pre skoro četri godine, upravo od honorara zarađenog od snimanja popularne TV sage. Reč je o prostranoj vili koja se nalazi u bajkovitom Encino područiju, a lepa glumica i pevačica je prodaje po ceni od dva miliona i tri stotine pedeset hiljada dolara. Podsećanja radi, ona je istu kuću kupila po ceni koja je za milion dolaza manja od sadašnje, ali je u međuvremenu mnogo toga renovirala i modernizovala.
Najveće promene, ona je napravila u dnevnoj sobi koja gleda na prednji deo imanja, jer je od nje napravila trpezariju sa ogromnim stolom za ručavanje, dok je jednu od soba preuredila u muzički studio pošto se osim glume bavi i pevanjem.
Ovo luksuzno zdanje smešteno je na prostranom imanju, a sam stambeni deo ima četiri stotine kvadratnih metara. U okviru kuče se nalaze četiri spavaće sobe i svaka ima zasebno kupatilo. A čitava kuća opremljena je najmodernijim tehničkim inovacijama. Tako poseduje skrivene zvučnike u plafonima, zatim tehnologiju pametne kuće i veoma dobro isplanirani bezbednosni sistem sa osam kamera. U sastavu vile se nalazi i nekoliko kamina, bazen sa slanom vodom, spa centar, a pored spoljeg bazena nalazi se odlično opremljen letnjihovac sa kabinom za presvlačenje, ugrađenim barom i prostorom za roštiljanje.
Leighton koja se u međuvremenu udala za svog kolegu glumca Adama Brodyja u februaru će proslaviti prvu godišnjicu braka i planirala proširenje porodice, pa je to jedan od razloga zbog kog se odlučila za promenu nekretnine.


Podeli

Scroll to Top