Pogledajte poruke dobitnica priznanja „Glamour Women Of The Year“

Svojim postignućima, neospornom harizmom, ali pre svega zalaganjem za životom u  humanijem svetu, one nas svakodnevno inspirišu. Među dobitnicama nagrada popularnog američkog časopisa „Glamour 2014 Women Of The Year“ ovog puta našle su se glumice Lupita Nyong’o i Laverne Cox, modna kreatorka Sarah Burton, američka ambasadorka u UN Samantha Power, Chelsea Clinton… Ovo laskavo priznanje dodeljeno im je na svečanoj ceremoniji u Carneigie Hallu u Njujorku.

4p

Bivša prva dama SAD i državna sekretarka Hilary Clinton pravila je društvo kćerki Chelseai, u njenom prvom pojavljivanju u javnosti od kako je 26. septembra rodila kćerku Charlotte Clinton Mezvinsky. A i sve ostale dobitnice, kao i mnogi pripadnici showbuisness elite prošetali su te večeri crvenim tepihom i prisustvovali ovom jedinstvenom događaju.

5p

Glamour je nagradio i voditeljku programa „Good Morning America“ Robin Roberts, glumicu Mindy Kaling, Nataliju Vodianovu, manekenku i koja je osnovala Fondacije „Naked heart“ za pomoć deci sa posebnim potrebama, zatim  Sylviju Earle, okeanografa koja uprkos tome što se približila osamdesetim nastavlja da provodi tri mjeseca godišnje u ekspedicijama.

1p

Sve one održale su inspirativne govore, ali su se nakon ceremonije priključile i zanimljivoj akciji organizatora tokom koje su se fotografisali sa svojim porukama ljudima širom svetu. U tome su im se pridružili i ostali gosti.

6p

2p

3p

Podeli

Scroll to Top