Postavite pitanje Victoriji Beckham za dvadeset i pet funti

Tehnološka era donela je mnogo novina u svetu medija, a naročito u oblasti komunikacije između javnih ličnosti i njihovih fanova. U vremenu kada na Instagramu ili Twitteru možete u stopu da pratite sve celebrityje, „obični“ intervjui u kojima novinari pitaju sagovornika koji odgovara, a publika potom čita, sluša ili gleda razgovor, kao da više nisu dovoljni. Zato sve češće svedočimo slučajevima u kojima se rade javni intervjui uživo u kojima učestvuju i konzumenti popularne kulture koji tom prilikom mogu i da postavljaju pitanja.
Nedavno je jedan takav intervju vodila Alina Cho sa Alberom Elbazom u njujorškom MET-u, a sada je i Suzy Menkes na isti način razgovarala sa Victoriom Beckham u londonskom V&A muzeju. Svi zainteresovani koji su želeli da plate ulaznicu od 25 funti imali su priliku da prisustvuju ovom intervjuu i da postave svoje pitanje. A Victoria je tom prilikom govorila o o svojoj karijeri u modnoj industriji, društvenim mrežama i planovima za budućnost.

1p vb 1715

U opuštenoj atmosferi, ona je opisala svoje početke kao vreme kad je „u hotelskoj sobi na Menhetnu svoje haljine prezentovala samo sa dve manekenke i svima koji bi došli detaljno opisivala materijale, tehnike i inspiraciju za kolekciju.“
Popularna Vic je i priznala da je neizmerno srećna što je dobila priliku da radi u modnoj industriji iako je svesna kako bi sve išlo mnogo teže da već nije bila poznata modna ikona u vreme kada je pokrenula svoju liniju.
Na pitanje šta bi savetovala mladim dizajnerima, gospođa Beckham je odgovorila:
– U početku radite za druge jer ćete tako najviše naučiti. Ako odmah krenete samostalno, svaka greška je jako skupa i teže se uči. Kad se igrate tuđim novcem i kad ste okruženi profesionalcima iz raznih delova sistema, napredujete strahovito brzo.

Foto: Instagram/victoriabeckham

Podeli

Scroll to Top