Potreban vam je planer za 2023. godinu? Otkrivamo vam domaće brendove koji nude najlepše rokovnike

Svega 10-ak dana deli nas do kraja 2022, što znači da je idealan trenutak za kupovinu planera za narednu godinu. Iako znamo se u životu ne može sve predvideti, mudro planiranje, donošenje odluka i preduzimanje koraka koji će nas voditi ka cilju, jedini su način da uzmemo stvari u svoje ruke i krenemo na put ostvaranja sopstvenih snova. Verujemo da ste već primetili da većina uspešnih ljudi ima planere u kojima upisuje sve dogovore i ciljeve, i mada nije dovoljno samo napraviti listu želja, upotreba praktičnih beležnica promeniće način na koji pristupate svom danu i jasno će vam ukazati gde grešite kada je reč o organizaciji vremena. Kada dobijete jasan uvid u sopstvene slabosti, znaćete i koje su vam promene potrebne da bi zaboravljeni rokovi i dogovori postali loša navika koje ste se rešili.
Činjenica je da danas postoji niz aplikacija koje nam omogućavaju da bolje organizujemo vreme, ali mnogi od nas i dalje najviše vole tradicionalne rokovnike koje ćemo držati na radnom stolu ili nositi svuda sa sobom. Na tržištu postoji niz planera različitih boja, dimenzija i oblika, a prilikom izbora je najvažnije da se rukovodite praktičnom stranom. Ukoliko ćete beležnicu nositi sa sobom, birajte model koji može da stane u vašu torbu, a ako ćete je držati kod kuće ili u kancelariji, odgovaraće vam i nešto veće dimenzije. U nastavku vam predstavljamo domaće brendove koji u svojoj ponudi imaju najšarmantnije planere, a na vama je da izaberete odgovrajući i marljivo pristupite ostvarenju ciljeva za 2023. godinu.

Uređeni haos

Planere brenda Uređeni haos volimo jer su praktični i mogu da stanu u svaku žensku torbu kako bi nam uvek bili pri ruci. Dodatne poene stekli su zbog kvalitetnih korica i šarmantnih ilustracija zbog kojih nas podsećaju na male knjige života. U ponudi imaju standardne, mini, muške, studentske, porodične i poslovne planere, a posebno su nas oduševili dnevnik trudnoće i spomenar za bebe pod nazivom Prve reči.

Smrcha & bo.

Iza ovog brenda stoji grupa talentovanih žena, a u svojoj ponudi imaju nekoliko stotina različitih korica među kojima su mnoge dizajnirale domaće umetnice. Smrcha & bo. ima svoju radnju u Čumićevom sokačetu (lokal 29) gde ćete naći veliki izbor standardnih, mini, studentskih, školskih ili bulet planera, a u ponudi imaju i odličan kuvar.

Plandovanje

Mali domaći brend Plandovanje osmisila je jedna Milica – mama sa dvoje dece, dva psa, jednim mužem i zvanjem advokata. Njeni planderi su nešto između planera i dnevnika koji će vas naučiti kako da najzad imate vremena za decu, posao, fax, hobi, druženje, ali i za sebe. U njima ćete pronaći mesečni raspored, kalendar, tabele za praćenje navika, stranice za sadržaj i 110 listova sa poljem za numeraciju na kojima možete pustiti mašti na volju. Naravno, odličan izbor korica se podrazumeva, a na njihovom Instagram profilu možete pronaći i ideje za popunjavanje planera.

Nomad Accessorize

Nomad planeri privukli su našu pažnju pre svega zbog prelepih pastelnih korica na kojima se boje savršeno prelivaju, a onda smo saznali da su brend osnovale dve devojke sa završenim master studijama na Fakultetu dramskih umetnosti i sve nam je bilo jasno. Njihova ponuda sadrži trenutno svima potrebne godišnje planere, ali i planere za školu, studente, putovanja, venčanja, zdravih navika i budžeta.

Hooh Shop

Ako želite da imate personalizovani planer, brend Hooh shop nudi vam mogućnost da dizajnirate svoj rokovnik od prve do poslednje stranice. Naravno, tu su i definisani planeri za koje ćete samo izabrati korice i neki od ponuđenih broja strana. Ono što se nama sviđa kod ovih planera jesu i njihove elegantne i kvalitetne korice.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top