Predstavljamo vam vilu Aurora na ostrvu Mustique gde kraljevska porodica trenutno odmara

Vojvodkinja od Kembridža Kate Middleton i princ William shvatili su da im je dosta britanske zime i u društvu svog osamnaestomesečnog sina, princa Georgea otputovali su na svoju omiljenu destinaciju. Pogađate, u pitanju je privatno ostrvo Mustique gde kraljevska porodica često odmara. Oni odlučili da sebe malo razmaze u luksuznoj vili Aurora koja je okupana ostrvskim suncem.
Ovo putovanje deo je proslave šezdesetog rođendana vojvodkinjine majke Carole koji pada 31. januara. Party će biti u porodičnom okruženju, pa će im tako društvo praviti Michael Middleton, kao i Pipa i James.
Trudnoj Kate ovaj odmor u prostranoj vili i u okruženju svojih najbližih sigurno će prijati. Zakup Aurore iznosi dvadeset i pet hiljada dolara na nedeljnom nivou, a Mustique se nalazi u karipskoj ostrvskoj državici Sveti Vincent i Grenadini i jedna je najlepših rajskih lokacija na svetu. Jer netaknuta priroda i tropsko okolina istinski izgledaju božanski.
A Aurora se nalazi na malom ostrvu na kom paparaco fotografi nemaju pristup i sve je apsolutno podređeno njihovom odmoru i uživanju bez napetih situacija. Pogledajte unutrašnjost vile u kojoj će kraljevska porodica odmarati.


Podeli

Scroll to Top