Pretty Ballerians Kafica: Nesvakidašnji spoj mode i hedonizma

Mogu se okarakterisati kao čista elegancija, sofisticirana klasika i svakako omiljena ženska obuća. Pogađate, reč je baletankama. Ni jedan drugi model obuće nije tako istovremeno udoban i ženstven kao baletanke. Mada ih volimo tokom cele godine, početak jeseni idealno je vreme da svoj cipelarnik obogatimo još jednim parom.

1p b 15915

Ono što su baletanke u svetu obuće, to je Pretty Ballerianas u svetu baletanki. Mediteranski brend nastao kao porodična manufaktura 1918. godine počeo je najpre sa izradom modela za profesionalne balerine. A ovo ime danas je prepoznatljivo po izuzetno širokoj ponudi stilova i paleti boja, kao i po nesvakidašnjem kombinovanju različitih materijala. Svaki Pretty Ballerinas kalup nosi ime filmske ili muzičke zvezde kako bi olakšao damama da zapamte onaj koji im najviše odgovara. Miks ženstvene roze, seksi leopard, elegantne crne i luksuzno zlatne su četiri elementa koja čine Pretty Ballerinas damu jedinstvenom.

2p b 15915

Ako želite model sa ovim prefinjenim potpisom uz jedinstvenu shopping avanturu, posetite Pretty Ballerianas Kaficu smeštenu na Dorćolu u ulici Zmaja od Noćaja. U ovom besprekornom café konceptu imaćete priliku da birate između stotinak chic modela Pretty Ballerinas obuće i to dok uživaju u sveže napravljenom italijanskom espresu ili domaćim kolačima i cedjenom voću. Prodavnica je uređena u prepoznatljivom Pretty Ballerinas stilu – kao sićušna bombonjera, sa neobičnim i interesantnim detaljima. Otvorena u maju ove godine, ova radnja je našem gradu dala potpuno nov šarm kakav poseduju neki od najvećih modnih centara u kojima Pretty Ballerians ima svoja predstavništva.

3p b 15915

Kvalitet ovih modela davno je dokazan, a o njemu najbolje govori činjenica da ih nose neke od najvećih svetskih zvezda među kojima su i Angelina Joli, Lily Alen, Kylie Minouge, Olivia Palermo, Kate Moss…

4p b 15915

5p b 15915

6p b 15915

7p b 15915

9p b 15915

8p b 15915

Foto: Facebook/Pretty Ballerians Belgrade

Podeli

Scroll to Top