Prilika za mlade talente: Serbia Wonderland Festival organizuje DJ konkurs

Serbia Wonderland Festival, koji raste iz godine u godinu, sa tendencijom da postane simbol vrhunskog provoda i samim tim Beograd postavi na mapu velikih evropskih, a onda i svetskih festivala, osim što u glavni grad dovodi DJ zvezde, pruža priliku i domaćim mladim talentima da pokažu svoje umeće. Cilj ovog festivala je da utiče na celokupnu muzičku scenu i u Srbiji napravi pravu muzičku revoluciju.
I ove godine organizuje se DJ konkurs za sve neafirmisane DJ-eve, koji prilikom prijavljivanja treba da pošalju svoje biografije i mikseve u trajanju od najviše 30 minuta, na e-mail adresu: swkonkurs@gmail.com. Muzički žanrovi koje ovaj DJ konkurs obuhvata kreću se od electro, progressiv house zvuka, preko big room-a, do uplifting trance-a, trap-a i hardstyle-a.

1p swf 5415

Rok za slanje mikseva je 12. aprila, nakon čega će se svi DJ miksevi, za koje se proceni da ispunjavaju kriterijume kako po pitanju muzičkog žanra, tako i po pitanju kvaliteta, objaviti na oficijalnoj stranici Serbia Wonderland Festivala.
Od svih objavljenih mixeva, deset koji budu izazvali najviše pozitivnih reakcija kod publike, ulaze u uži krug, nakon čega će žiri, koji čine rezidenti festivala – Ivee iz Zap Me Strobe-a, Rosske i Cavin Viviano odabrati tri pobednika. Zlatna trojka imaće priliku da nastupaju na Jumbus tematskim žurkama, koje se svakog četvrtka organizuju u klubu Plastic, a najbolji među njima dobiće priliku da stane pred publiku velikog Serbia Wonderland Festivala.

Podeli

Scroll to Top