Proveli smo sate istražujući ponudu belih patika, a ovo su naši favoriti

Ako bih morala da izdvojim samo jedan model obuće koji je potreban svakoj ženi, to bi svakako bile bele patike. Iako nisam osvedočena „sneakerhead“ osoba, kada pogledam unazad kroz godine, jedina konstanta u mom cipelarniku bile su bele patike. Od adidas Gazelle modela koji sam nosila tokom rane mladosti do Veja i New Balance patika koje trenutno imam, one su uvek bile obuća na koju mogu da se oslonim u najvećem broju prilika.
Bele patike odavno su prešle granicu sportske obuće pa ih danas uglavnom kobinujem sa odelima, pantalonama sa širokim nogavicama, suknjama i haljinama. Istina, njihovo održavanje nije uvek lako pošto ih potrebno čistiti posle gotovo svakog nošenja, ali proleće svakako zaslužuje da se počastitie novim parom.

Očekivano ponuda belih patika i ove godine je bogata i raznovrsna, a moj lični utisak je da svake sezone imamo sve bolje modele na raspolaganju. Naravno, najpopularnije su i dalje adidas Samba modeli, koje već nekoliko meseci nose svi modni urednici i influenseri, a i dalje se dobro koriraju i New Balance patike oko kojih već nekoliko godina postoji veliki hype. Međutim, ako ne volite modele koje su u trendingu, tu je i mnogo klasičnih opcija koje podjednako dobro izgledaju, a nećete ih videti na svakoj trećoj devojci u gradu ili svaki put kada otvorite Instagram.
Mi smo pretražili aktuelnu ponudu, a favorite pogledajte u nastavku.

BUZZ

NEW BALANCE,
cena: 13.499 din.
NEW BALANCE,
cena: 13.899 din.

FASHION & FRIENS

TOMMY HILFIGER,
cena: 5.994 din.

FARFETCH

NET-A-PORTER

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_livmadeline
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top