Prvi modni editorijal „odbačene“ unuke Grace Kelly

Novo izdanje časopisa Harper’s Bazaar US otkriva nam uzbudljiv generacijski projekt u kome su učestvovali unuci velikana svetske modne i kulturne scene – unuka Grace Kelly, Jazmin Grace Grimaldi koja je stala pred objektiv unuka fotografskog velikana Richarda Avedona koji je i započeo svoju karijeru u Harper’s Bazaaru, Michaela Avedona.

1p gk 22715

Fotografije svedoče da je Jazmin Grace Grimaldi od svoje je bake nasledila eleganciju i gracioznost koja je u ovom modnom editorialu dodatno naglašena serijom haljina sa potpisom kuća Carolina Herrera, Vera Wang Bridal i Michael Kors.

2p gk 22715

Unuka Grace Kelly prvi se put na ovaj način predstavila javnosti. Jazmin je ćerka princa Alberta, koju je on dobio iz kratke avanture sa Tamarom Rotolo, a priznao ju je tek nakon što je njena majka dobila bitku na sudu. Ona je tako oca prvi put videla sa svojih 11 godina, a o njihovom današnjem odnosu ima samo reči hvale i tvrdi kako jedva čeka ulogu velike sestre, blizancima Gabrielli i Jacquesu, koje princ Albert ima sa sadašnjom suprugom, princezom Charlene. Jazmin trenutno živi u Njujorku gde pokušava da se ostvari kao glumica i pevačica.

3p gk 22715

Podeli

Scroll to Top