Queen Bey promoviše dostavu veganskih obroka sa njenim potpisom

Čini se da idejama marketinškog tima Beyonce nema granica. Ovog puta pevačica je odlučila da pokrene sopstveni servis dostave veganske hrane u okviru promovisanja njene dijete koja traje 22 dana. I kao što i uvek bira kada se negde stavi potpis Queen Bey, magija se podrazumeva. I pored toga što ne spada u javne ličnosti za čijom linijom čeznu žene širom sveta.
Naime, ona se udružila sa svojim trenerom Marcosom Borgesom i stvorila liniju organskih jela koja ne sadrže GMO, gluten, soju i mlečne proizvode. Obroci su na bazi biljaka, a najviše su zastupljeni sezam kupus, leće, pesto sos, bademi, borovnice, različite žitarice…
Ova ideja nastala je nakon što je pop zvezda tokom zime 2013. godine imala dvadesetdvodnevni izazov kada je konzumirala samo veganske obroke tokom 22 dana i zahvaljujući tome drastično je smršala. Program ishrane osmislio je njen trener, a bazira se na tome da je potreban 21 dan da bi se određene dobre navike stvorile, odnosno loše iskorenile.
– Ja sam tako srećna što sam izdržala svoj izazov uz pomoć Markosovog primera – rekla je Beyonce i dodala:
– On je vrlo energična osoba koju dobro poznajem i uspeo je da me natera da živim zdravim stilom. Došao je kod mene jednog dana sa velikim programom i idejom da i druge ljude motivišemo da stvore bolje navike u ishrani. Sve što trebate da uradite jeste da da probati. Ako sam to mogla da izdržim, može bilo ko. Jako sam uzbuđena zbog ove saradnje.
Cena jela sa potpisom Beyonce koštaće izmešu 9,76 i 16,50 dolara, a interesovanje je jako veliko.

s1

 

Podeli

Scroll to Top