Restoran Ginger – novi koncept na starom mestu

Pod sloganom „Novi koncept na starom mestu“, restoran „Ginger“ koji se nalazi u okviru „Grand Casina Beograd“ promenio je svoj koncept. Poslednjih šest godina ovo mesto bilo je omiljeno svim ljubiteljima azijske kuhinje, a od ovog meseca gosti će imati priliku da uživaju u autentičnoj indijskoj kuhinji uz garanciju kvaliteta brenda „Swad“.

1p

Kompanija „Swad“ ima konsultantsku ulogu u ovom projektu, a njeno dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu bilo je od velike koristi. Šefovi kuhinje su se potrudili da u jelovnik uvrste mešavinu tradicionalnih i modernih jela zadržavajući punoću ukusa.

2p

Pripremite se za eksploziju različitih ukusa, zadivljujuće kontraste i raznovrsne začine. Kuvari iz Indije su se potpudili da u ponudu uvrste tradicionalne supe i čorbe karakteristične za tu zemlju, veliki izbor vegetarijanskih specijaliteta i jela sa različitim vrstama mesa. Zatim indijski hleb koji je neizostavni deo svakog obroka, a u novoj ponudi će biti čak devet tradicionalnih vrsta. Takođe, toplo se preporučuju indijski napici na bazi jogurta i mleka. Tajna ukusa svih jela je u začinima i bilju. Jer začini u Indiji osvježavaju, greju, ali i korisno deluju na dobrobit organizma.

3p

Tim „Grand Casino Beograd“ organizovao je promociju novih jela kojoj je prisustvovala i ambasadorka Indije u Srbiji Narinder Čauhan, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i mnoge druge javne ličnosti.
Čudesna Indija nikada nije bila bliže.


Podeli

Scroll to Top