Retrospektiva najboljih red carpet toaleta u 2014. godini

Pre nego što dođe 2015. godina i počnemo da uživamo u novim besprekornim kreacijama modnih magova, red je da pogledamo unazad i osvrnemo se na neke od najboljih toaleta sa crvenih tepiha u poslednjih 12 meseci.

Ovo je bila godina Lupite Nyong`o koja nas je sve očarala od trenutka kada se pojavila na dodeli Oscara u svetlo plavoj Prada kreaciji, a nakon toga imala je još nekoliko odličnih red carpet momenata. Prikom uručenja najprestižnijih filmskih priznanja blistala je Kate Hudson u toaleti sa potpisom Atelier Versace. Kada su u pitanju modeli, Kendall Jenner je doživela neverovatan uspeh, a osim što je na nedeljama mode prošetala pistama u odeći najprestižnijih dizajnera, publiku je osvojila i jedinstvenim stilom. Najupečatljivija je bila njena haljina Fausta Puglisija koju je obukla na manifestaciji „MuchMusic Video Awards“.

Blake Lively bila je zvezda Kanskog festivala, ali smo ipak izabrali njeno prvo pojavljivanje na crvenom tepihu sa trudničkim stomačićem na događaju „God’s Love We Deliver Golden Heart Awards Gala“ u Njujorku. Za tu priliku izabrala je kreaciju Michael Kors’s resort 2015. Među najlepše odevene dame na red carpetu na našem spisku su se našle i Julia Roberts, Emma Watson, Sarah Jessica Parker, Olivia Wilde i Karolina Kurkova.


Podeli

Scroll to Top