Robert Pattinson i FKA twings: nova showbiz atrakcija

Nakon što su od svojih brakova stvorili brendove – Brangelina, Kimye i Amalooney, najnovija celebrity atrakcija je veza Roberta Pattinsona i R`n`B pevačice FKA twings. Svojom pojavom i interesovanjem koje vlada za njima gde god da se nađu, glumac i muzičarka prete da pomute slavu čak i trenutno najpopularnijoj trojki.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Uprkos interesovanju za njegovu vezu sa koleginicom i partnerkom iz „Sumrak“ sage Kristen Stewart, popularnog Patza tek sada paparaci prate bukvalno na svakom koraku. Sa atraktivnom reperkom iz Londona, on je u vezi od ovog leta, a poslednjih sedmica je u stopu prati na svim njenim nastupima. Od kako je završio snimanje filmova „Queen of the Desert“ i „Life“, Robert može da odmara do sledeće godine kada počinje da radi na ostvarenju „The Childhood of a Leader“. Videćemo da li će nova devojka pratiti njega na premijerama koje ga isčekuju.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Primetno je da je miljenik ženske publike umnogome promenio imidž od kada se zabavlja sa avangardnom umetnicom, pa su sada njegov izbor alternativni stajlinzi. Modni stručnjaci zato smatraju da su po izboru outfira, Robert i FKA twings novomilenijumski Vanessa Paradis i Johnny Depp.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Podeli

Scroll to Top