Sam Greenberg: Kako izgleda biti lični asistent Beyonce?

Svi smo voleli da gledamo film „Đavo nosi Pradu“, a mnogi smatraju da je Anne Hathaway ulogom Andy Sachs zapravo dočarala kako izgleda biti asistentkinja čuvene urednice američkog Vogue-a, Anne Wintour.
Ali, kako izgleda biti lična asistentkinja možda i najveće pop zvezde današnjice – Beyonce Knowles?
Ovaj posao poželele bi mnoge devojke, a obavlja ga šarmantna Sam Greenberg koja je nedavno dala svoj prvi intervju. U razgovoru za Vogue magazin, ona je otkrila kako izgleda njen dress code s obzirom na to da u stopu prati slavnu divu, ali i još mnogo toga o svom radnom mestu. Prvo pravilo oblačenja koje Sam poštuje jeste neupadljivost!
– Bitno mi je da ostanem neupadljiva jer ljudi nikada neće primetiti neku osobu odevenu u crnu kreaciju kako trči za divom koja ima svetlucavu pink haljinu. Pored boje, bitno mi je da izgledam čisto i cool – tvrdi simpatična Greenberg.
Ona smatra da su dobri i kvalitetni materijali takođe važni, pa zato uglavom bira modele modnih kuća Balenciaga i Proenze Schouler. Ona ističe da velike svote novca troši samo na ključne komade. U njenom slučaju to je udobna i chic obuća kao što su recimo Chanel espadrile ili trendy jakna Balenciaga.
Beyonce i čitav njen tim stalno su u pokretu, pa Sam stalno ima spremne odevne kombinacije.
– Vrlo često se dešava da čim izađemo iz aviona idemo pravo u emisiju ili neki sastanak – objašnjava asistentkinja Quen Bey svoj naporan raspoded i dodaje:
– Trudim se da izgledam pristojno. Nikada ne bih na poslu nosila trenerku ili duks, koliko god da su praktični. Uglavnom nosim kombinezon koji je komforan za putovanja. Kombinujem ga uz ravnu obuću sa punom petom i jaknom.
A kakvim tempom živi ova mlada dama možda najbolje govori činjenica da uvek kod kuće ima spakovanu torbu za put u sličaju da negde mora hitno da krene.

1p ba 16715

Foto: Instagram/jaeinkk, beyonce

Podeli

Scroll to Top