Saznajte koje će se teme obrađivati na predstojećoj konferenciji „Moje novo JA“

Ukoliko želite da menjate sebe, a ne znate koji je prvi korak koji biste trebali da napravite, prava stvar za vas je konferencija „Moje novo JA“ koja se održava 30. i 31. maja u hotelu Hyatt Regency.
Konferencija je koncipirana tako da su predavanja raspoređena, od 11:00 do 18:00h (subota) odnosno od 11:00 do 17:00h (nedelja), a na svakih 20-30 minuta smenjivaće se različiti predavači. Tematski su pokrivene različite oblasti, kojima je zajedničko jedno: da poboljšaju život kako pojedinca, tako u društva!
Svaki predavač predstaviće tehniku i metodu samorazvoja kojom se bavi i kojom pomaže drugima da uspostave balans, promene sebe i svoj život na bolje. Pored toga, predavači će preneti i sopstvena iskustva sa datom metodom, pokazati praktične vežbe, predstaviti knjige iz tih oblasti i slično. Predavači su raspoloženi i da odgovore na pitanja.
Na interesantan i pitak način, prisutni će moći iz prve ruke da saznaju prednosti svake tehnike, načine na koji se one izvode, iskustva onih koji se njima bave, te će, po završetku Konferencije, imati jasan uvid u svaku od njih. To će im biti od ogromne pomoći da zaključe koja tehnika ličnog razvoja im najviše odgovara.
Konferencija „Moje novo JA“ obuhvatiće veliki broj metoda ličnog razvoja, ali i zdravih stilova života, koji utiču i na duh i na telo. Neke od tema su:
Emocionalna pismenost
Zakon privlačenja
BARS tehnika
Učenje Lujze Hej
EFT tehnika
Holistic life coaching
Plesna terapija
Meditacija
Joga
Smeh joga
Reiki metoda
Feng shui
Čakre
Tradicionalna ishrana
Presna hrana
Hrono ishrana
NLP
Reiki metoda
Rekonekcija

Podeli

Scroll to Top