Sedam stilskih trikova uz koje svaka zimska kombinacija izgleda uglađeno i luksuzno

Kad padne temperatura, većina nas samo želi da prgrli omiljeno pletivo i da se umota u nekoliko slojeva garderobe. Zato je jedan od najvećih izazova sa kojima se susrećemo tokom zime: kako da se dovoljno utoplimo a da opet zadržimo uglađeni izgled? Međutim, to što ovo nije lak zadakat, ne znači da ne možemo da ga ostvarimo. Najbolji dokaz su fotografije koje vas čekaju u nastavku, a na kojima smo detektovali sedam odličnih stilskih trikova uz koje svaka zimska kombinacija izgleda uglađeno i luksuzno. Bez obzira na to da li vam je potrebna inspiracija za opušteni stajling koji ćete nositi u slobodno vreme ili za udobnu kombinaciju u kojoj možete otići na posao, verujemo da ćete naći makar jednu praktičnu ideju. Naravno, čeka vas i vodič za kupovinu ključnih komada, iako je uglavnom reč o basic odeći koju verovatno već posedujete.

Džemper umesto šala

Već nekoliko godina unazad, na ovaj praktičan trik oslanjaju se gotovo sve ikone stila. Ukoliko pregledate Instagram profile trenutno najpopularnijih influenserki, videćete da je svaka od njih bar nekoliko puta ponela džemper umesto šala i na taj način osigurala sebi sigurne modne poene.

Ključni komadi

Isprobajte Vanilla Girl trend

Vanilla Girl je prvi trend u 2023. godini koji je stekao armiju fanova na društvenim mrežama, a kao što mu samo ime kaže, podrazumeva monohromatske kombinacije u bež i krem boji. Dodatni bonus je činjenica da tokom zime garderoba u svetlim tonovima uvek izgleda prefinjeno i skupo.

Ključni komadi

MASSIMO DUTTI,
cena: 49.990 din.

Prošivena jakna ispod kaputa

Odavno smo naučili lekciju da se zimi sve vrti oko mudro izgrađenih slojeva, a tanka prošivena jakna ispod kaputa garantovano će izgledati laskavo i uglađeno. Uz ovu kombinaciju najbolje se slaže obuća sa masivnim đonom, svejedno da li je reč o mokasinama ili chunky čizmama.

Ključni komadi

Rolka ispod košulje

Ovo je jedan od odličnih trikova kada vam je važno da izgledate uglađeno a da se ne smrznete. Mnogi su nosili ovu kombinaciju tokom 90-tih, a bez obzira na to da li ste bili među njima ili ne, obavezno je isprobajte.

Ključni komadi

Nosite sako od buklea

Sako od buklea jedan je od retkih komada koji punih 70 godina odoleva trendovima, a verujemo da je jedan od glavnih razloga zašto ih žene vole, to što uvek izgledaju sofisticirano i elegantno.

Ključni komadi

Bitajte šal u bež ili krem boji

Istina je da su ove zime na radaru šareni oversized šalovi, koji izgledaju efektno i podižu raspoloženje, ali kada želite da izgledate prefinjeno držite se neutralne palete.

Ključni komadi

MASSIMO DUTTI,
cena: 4.990 din.
WEEKEND MAX MARA,
cena: 8.990 din.

Zamenite farmerke kožnim pantalonama

Činjenica je da tokom zime svi nosimo farmerke mnogo češće nego što bismo to želeli i zato su crne kožne pantalone savršen način da izbegnemo monotoniju. One su podjednako univerzalne kao farmerice, a opet svakom stajlingu daju takozvani fashion vibe.

Ključni komadi

Tekst: INJournal magazin
Naslovn fotografija: @darjabarannik
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top