Sestre Kardashian-Jenner predstavile su lične web stranice

Sestre Kardashian – Jenner predstavile su novi projekat u okviru kojeg će ubuduće imati svoje portale odnosno online dnevnike. Iako se činilo da su sveprisutne i da ne postoji način da se više pojavljuju u medijima, pet najpoznatijih sestara na svetu pronašle su novi način komuniciranja sa publikom. Tako su lansirale web stranice i aplikacije nudeći fanovima još bolji pregled njihove svakodnevice.
Kim, Khloe, Kendall i Kylie sada su dostupne na ultramodernim platformama koje će funkcionisati u formi ličnog dnevnika u okviru kojih će postojati različiti multimedijalni sadržaji, a fanovima se za početak predstavljaju ličnim porukama dobrodošlice.
Saveti o modi, video uputstva za šminkanje i glamurozne frizure, fitness programi, muzika, backstage snimci sa snimanja i ostalih uzbudljivih događaja, upakovani su u vrlo privlačnu i dinamičnu priču koja će bez sumnje zaintrigirati mnogo novih obožavatelja koje zanima kako zaista živi najpoznatija porodica na svetu.
Ipak, najzanimljivije su upravo aplikacije koje će fanovima omogućiti da u svakom trenutku sa svojih telefona mogu da prate šta rade njihove omiljene zvezde.

Podeli

Scroll to Top