Simona Andrejić o AMFAR-u: Velika mi je čast što sam podržala ovaj humanitarni događaj

Biti gost na humanitarnoj AMFAR Gala večeri za svakoga predstavlja veliku čast i priznanje. A među zvanicama se ove godine, našla i top model agencije Models Inc-Elite Model Look, Simona Andrejić. Domaćin prestižnog događaja koji se održao 11. februara u Njujorku bila je čuvena Naomi Campbell. Event je privukao mnoge vodeće ljude iz modne industrije kao što su Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Donna Karan, Vera Wang, Kendall Jenner, Chanel Iman… Dok su nagrade uručivali Anna Vintour, Chris Rock i Whoopi Goldberg. Ovom prilikom sakupljeno je više od 2 miliona dolara za pomoć za razvijanj programa za borbu protiv side, a akciju prikupljanja pomoći podržali su i John Legend, Patrick Dermarchelier, Lewis Hamilton, Paris Hilton, Chelsea Clinton, Camila Alves, Brooke Shields i mnogi drugi.
– Velika mi je čast što sam bila u mogućnosti da podržim ovaj humanitarni događaj i da se nađem u društvu veoma uspešnih i priznatih ljudi koji su spremni da pomognu da se ostvari jedan plemeniti cilj, a to je da se pomogne obolelima od side i spreči širenje hiv virusa – rekla je Simona.
Atraktivni top model, otkriven je na Elite Model Look izboru, a trenutno živi i radi u Njujorku. Simonina matična agencija Models Inc. ponosi se njenim uspesima jer, iako ima samo 20 godina, odavno je postala miljenica najaktuelnijih kreatora današnjice kao što su Calvin Klein, Donna Karan, Karl Lagerfild, Dolce&Gabbana, JIl Sander, John Galiano i drugi. Svi oni, kao i modna kuća Dior, ukazali su joj poverenje i čast da bude zaštitno lice njihovih kampanja iako je veoma mlada zakoračila u modnu industriju. Karijeru je zapocela sa 15 godina, kada se 2009. godine kao predstavnica Srbije na svetskom Elite Model Look finalu, plasirala medju 15 najboljih. Svojom otmenošću, sofisticiranom lepotom i profesionalnošču, Andrejevićeva je postala olicenje moderne i pametne devojke dvadeset i prvog veka.

1p saa 13215

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Insagram
Foto: Insagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top