Skinny jeans nikad ne izlazi iz mode, imamo najbolje modele iz aktuelne ponude

Mada se skinny farmerice nisu našle na listi najaktuelnijih modela za 2023. godinu, ovaj svestrani komad zadržaće mesto u našim ormarima i ove sezone. Jednostavne i nenametljive, mršave farmerice odavno su stekle titulu klasika na koji se rado oslanjamo, slično kao i na malu crnu haljinu, camel kaput, belu košulju ili oversized blejzer. Jedan od glavnih razloga zbog kojih ih toliko volimo svakako je to što su jedan od najpraktičnijih modela jeansa, koji lako funkcioniše uz gotove sve druge komade koje imamo u garderoberu.

Na kraju zimske sezone, skinny jeans ćemo u narednim nedeljama nositi uglavnom uz pletivo raskošne teksture kada želimo ležeran i opušten outfit, dok će u paru sa oversized košuljom ili blejzerom stvarati formalniji look idealan za svako poslovno okruženje bez strogih pravila odevanja ili za večernji izlazak. Uz ove dve poznate formule kojima se vraćamo svake zime, skinny farmerke možete da kombinujete i sa aktuelnim komadima, kao što su prugasti džemperi, dugi kaputi ili krznene jakne, ali i sa prvim prolećnim trendovima, poput bomber jakni, retro patika ili crop topova.
Ako, poput nas, spadate u večite ljubitelje skinny jeansa i volite da u svoj ormar dodate novi par na početku svake sezone, u nastavku vam donosimo 24 odličnih modela iz novih kolekcija koje možete poručiti u samo nekoliko klikova.

ACNE STUDIOS,
mytheresa.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.590 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.590 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.590 din.
FRANCOMINA,
cena: 8.975 din.
ARMANI EXCHANGE,
cena: 8.445 din.
KARL LAGERFELD,
cena: 11.995 din.
TOMMY HILFIGER,
cena: 7.195 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @pernilleteisbaek, @anoukyve
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top