Sofia Vergara: Zanosna glumica lansira svoju liniju nakita

Glumica Sofia Vergara upisala je u svoju biografiju još jedan uspeh. Zvezda serije Moderna porodica, koja je već zaštitno lice brendova CoverGirl i Head&Shoulders, a koji ima svoj parfem i liniju sa nakita sa kompanijom Kmart, dodala je još malo sjaja u svoj svet. Zanosna Kolumbijka pokreće liniju nakita, ovog puta sa brendom Kay Jewelers. Kolekcija nosi naziv Sofia Vergara So Sofia Collection.

1p svn 8215

Ako ste fan ove glumice sigurno znate da obožava nakit i drago kamenje i da nikada ne izlazi čak ni u šetnju bez svojih omiljenih prstenja, lančića ili minđuša. Poslednjih mesec dana, uz nju je uvek i njen verenički prsten. Zbog njene ljubavi prema draguljima partnerstvo sa Kay Jewelers bilo je logično.

2p svm 8215

Zbirka koju je ona dizajnirala sadrži pedeset i dva komada nakita čije se cene kreću u rasponu od 149 do 1,299.99 dolara. Kolekcija sadrži zlatne i srebrne komade, kao i nakit sa poludragim kamenjem poput ametista ili topaza. A tu su i najskuplji komadi koji su ukrašeni dragim kamenjem među kojima je i njen omiljeni – smaragd. Dame će imati priliku da biraju različite minđuše, narukvice, priveske i prstenje.

Podeli

Scroll to Top