Spoj minimalizma i futurizma u ergonomskom nakitu HotaHota

Nastao 2010. godine kao delo autorskog dvojca Ane Janković i Dragana Jankovića, HotaHota Jewellery od samog početka predstavlja potpuno novu ideju nakita na domaćem tržištu. Odlikuju ga minimalizam, pročišćena forma i vizuelni sklad, a na ergonomski oblikovanim komadima mogu se „pročitati“ uticaji modernizma, istorijskih avangardi, minimalizma i neo-futurizma.

1p hh 14815

Brend predstavlja svojevrsnu tvorevinu alternativnog načina shvatanja života i namenjen je savremenim samosvenim osobama širokih pogleda na svet. Njegova suptilna jednostavnost i istovremena upečatljivost, kompatibilne su sa različitim stilovima odevanja, a svaku kombinaciju podići će na viši nivo.

2p hh 14815

Izarađen je od najkvalitetnijeg nerđajučeg čelika i srebra, a zahvaljujući ergonomskim oblicima odlično prijanja jer je i originalno osmišljen pomeranjem zone delovanja na telo.

3pp hh 14815

Brend HotaHota prošle godine je nagrađen na Međunarodnoj izložbi Umetnost u minijaturi MajdanArt, a do sada je izlagan na mnogim izložbama u zemlji i regionu. Trenutno je aktuelna postavka HotaHota nakita „Planet SX-625“ u galeriji Makina u Puli.

4pp hh 14815

Ovaj originalni nakit možete kupiti u Beogradu u radnji Lovely, Kneza Miloša 19, zatim u Kolabs fashion shopu, Svetogorska 37. U Budvi se prodaje u Open Art Studiju u Starom gradu, dok je u Zagrebu dostupan u Polygone Store & More radnji, u Mesničkoj 4.

 

 

 

 

Podeli

Scroll to Top