Sve što vam treba za savršeni praznični party kod kuće

Bez obzira da li Novu godinu čekate kod kuće ili ćete biti na nekom party-ju, vreme praznika odlično je da pozovete drage ljude u svoj dom i priredite im druženje za pamćenje. Uz samo malo truda, obično okupljanje prijatelja može postati ekstravagantna zabava u kojoj će svi uživati.

pp1 291215

Da biste izašli iz okvira svakodnevice, potrudite se oko dekoracije. Najvažnije je da najpre osmislite temu i u skladu sa njom izaberite dekoraciju. Doba Nove godine zahteva dozu raskoši, pa zato možete osmisliti party u stilu Velikog Getsbyja ili se možete odlučiti za aktuelnu boho varijantu.

pp2 291215

Uz dobar odabir pribora za jelo i piće, nabavite i konfete, šljokice i zanimljive salvete kojima ćete upotpuniti vaš sto. Za prazničnu atmosferu potrebni su vam i svećnjaci koji uvek unose dašak svečanosti u prostoriju i svako druženje čine intimnim.

pp3 291215

Kada se pobrinete oko dekoracije, potrudite se da pripremite ukusnu hranu koju vaši gosti vole, a umesto uobičajenih pića, najbolje je da pripremite koktele. Ako želite da oduševite vaše prijatelje izaberite one sa penušavim vinom. Ono što je možda i najvažnije, pobrinite se za odgovarajuću muziku koja će najviše prijati vašim gostima i zabavite se kao nikada do sada.

Foto: Zara Home

Podeli

Scroll to Top