Statistika: Dame čija smo imena najviše „guglovali“ u 2014.

Kako se približava kraj godine tako dolazi vreme kada se sumiraju statistički podaci i na osnovu njih donose zaključci. Kompanija „Google“ objavila je listu imena najguglovanijih celebrity dama tokom prvih deset meseci ove godine. Iako je do kraja 2014. postoji mogućnost da se ove brojke promene, za sada ubedljivo prvo mesto nosi mlada Oskarovka Jennifer Lawrence.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona trenutno promoviše novi nastavak filmske sage „Igre gladi“ i gotovo je na svim naslovnim strana vodećih svetskih magazina, gostuje u najgledanijim TV emisijama, ali to nije razlog zainteresovanosti publike za nju. Dvadesetčetvorogodišnja glumica, na prvo mesto liste našle se zbog golišavih fotografija koje su u avgustu „procurile internetom“. Milioni ljudi koji su želeli da vide Jennifer nagu doveli su do toga da je ona sa „trona guglovanja“ zbacila čak i do sada neprikosnovenu Kim Kardashian.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Najpopularnija sestra iz porodice Kardashian našla se na visokom drugom mestu. Izgleda da interesovanje za nju polako jenjava, jer i pored toga što je ove godine bila na naslovnici magazina „Vogue“ i što se udala za svog partnera Kanjea Westa do skoro nije bila ni među prvih pet. Situacija je preokrenuta upravo ovog meseca kada se slikala naga za naslovnici „Paper“ magazina.

2p

Na trećem mestu se našla sve popularnija američka pevačica Taylor Swift. Osim zbog novih pesama, njeno ime je najviše „guglovano“ poslednjih sedmica kada je u žižu javnosti dospela zbog učešća na predstojećem „Victoria`s Secret Fashion Show-u“ u Londonu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Taylor je iza sebe ostavila čak i Beyonce. Publiku protekle godine jeste interesovala tuča između njene sestre Solange Knowles i supruga Jay Z-ja, zatim priče o tome da će se najpre razvesti, a potom i da će se ponovo udati. Ipak, najintrigantnija je bila korisnicima u februaru i to zbog svog nastupa na dodeli „Gremmy“ nagrada. Time je i jedina dama koja je najviše pažnje privukla zbog svog rada.

3p

 

I na visikom petom mestu, ovog puta je Rihanna. Interesovanje za nju vladalo je najviše u junu kada se na dodeli CFDA priznanja pojavila u providnoj haljini koja je otkrivala njene grudi i zadnjicu.

Podeli

Scroll to Top