SuperWine održava se ovog vikenda u ekskluzivnom Porto Montenegru

Jedinstveni dvodevni vinski party „SuperWine“ i ove godine okuplja najprestižnije evropske vinarije na ekskluzivnu lokaciju PMYC Lido Pool u marini Porto Montenegro. Treći po redu salon vina ugostiće više trideset izabranih vinarija. Movia, Arnaldo Caprai, Chateu Kamnik, Caparzo, Aleksandrović, Masi, Kozlović, Cloud Chaser, samo su neke od čuvenih vinskih kuća koje će se pojaviti na ovom jedinstvenom događaju.
Vinski program uključuje degustacije vina izabranih vinarija na samom salonu, kao i propratne sadržaje koji će biti organizovani tokom ova dva dana. SuperWine 3.0 biće oplemenjen i atraktivnim muzičkim, umetničkim i kulinarskim performansima, što ovom događaju daje jedinstvenu dimenziju i ekskluzivitet.
SuperWine 3.0 će se održati 10. i 11. jula u okviru kompleksa PMYC Lido Pool u marini Porto Montenegro, u vremenu od 20 do 24 h. Ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji od 1. jula u Supermarket Concept Store-u Porto Montenegro i Supermarket Concept Store – Beograd, a cena karte za jedan dan je 40 evra. Takođe, ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji na samom mestu dešavanja, u vreme trajanja salona.

1p sw 7715

Podeli

Scroll to Top