Sve o Sashi Luss: Ko je nova devojka Miloša Bikovića?

U februarskom broju ruskog Vogua, glumac Miloš Biković pozirao je sa svojom novom devojkom, jednom od najuspešnijih manekenki Sashom Luss. Fotograf Nikolay Biryukov fotografisao je skladan par u ljubavnom zanosu dok su oni u intervjuu otkrili da žive na relaciji između Moskve, Pariza i Njujorka, te da je mlada Ruskinja već imala priliku da poseti Beograd.

1mb 15116

Dvadesettrogodišnja Sasha već nekoliko meseci u vezi je sa našim glumcem koji je zahvaljujući saradnji sa Nikitom Mihalkovim postao jedna od najvećih glumačkih zvezda i u Rusiji. S druge strane, top model takođe iza sebe ima veoma usprešnu karijeru, ali i pretenzije da i sama počne da se bavi glumom.

2mb 15116

Lussova je kao devojčica igrala balet, međutim, povreda noge ju je sprečila da se ostvari u tom poslu. Zato je već sa 13 godina otišla na prvi kasting za manekene, a već naredne godine potpisala je prvi ugovor sa modnom agencijom. Nakon uspeha u svojoj zemlji, njen talenat je primetio Karl Lagerfeld koji ju je prvi put angažovao 2011. godine i od tada stalno sarađuju.

7mb 15116

Sasha je nosila revije mnogih modnih kuća kao što su Prada, Valentino, Calvin Klein, Louis Vuitton ili Givenchy, bila je zaštitno lice kampanja za Versace Jeans, Carolina Herrera, Max Mara, Valentino, Tommy Hilfiger, a nije izostala ni saradnja sa nekim od najvećih fotografa današnjice među kojima su i Steven Meisel, Peter Lindbergh, Willy Vanderperre, Karl Lagerfeld, Patrick Demarchelier, Paolo Roversi…

6mb 15116

Lepa Ruskinja ima ambicije da se po završetku manekenske karijere posveti glumi, a prvu šansu dobila je, ni manje ni više, nego od Luca Bessona, pa će tako u njegovom novom ostvarenju „Valerian and the City of a Thousand Planets“ igrati uz Caru Delevingne i Rihannu.

5mb 15116

4mb 15116

9mb 15116

3mb 16115

8mb 15116

Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top