Sve što treba da znate o dodeli MTV VMA nagrada

Dodela MTV VMA nagrada održana je sinoć u Microsoft Theatreu, a čitava cermonija protekla je znaku mlade zvezde Taylor Swift. Iako su najviše nominacija, pored nje, imali Beyoncé i Ed Sheeran, samo je Taylor trijumfirala sa četiri osvojene nagrade.

1p vma 31815

Glavnu nagradu za spot godine poneo je njen multimilionski video „Bad Blood“ a dobila je priznanja u kategoriji za Najbolju saradnju sa Kendrickom Lamarom, zatim za Najbolji pop video i Najbolji video ženskog izvođača za hit „Blank Space“. Taylor je takođe okupila celu postavu spota „Bad Blood“, a „njene devojke“ zavladale su crvenim tepihom.

2p 31815

Nagrada za najbolji video muškog izvođača otišla je u ruke Bruna Marsa i Marka Ronsona za popularni hit „Uptown Funk“. Slavili su i Nicki Minaj, koja je za svoj video „Anaconda“ nagrađena u kategoriji Najboljeg hip-hop videa, Najbolju scenografiju u spotu imao je Snoop Dogg, a Najbolju montažu Beyoncé za „7/11“.

3p 31815

Ceremoniju je vodila Miley Cyrus koja se dobro potrudila da pokaže što više kože u kostimima koje je dizajnirao Jeremy Scott, a najviše pažnje privukla je i na crvenom tepihu sa koji je odenula provokativni bodi sa potpisom Donatelle Versace. Zahvaljujući nesmernom outfitu ponela je titulu najgore odevene zvezde.

5p 31815

Red carpet se pokazao kao loš miks stilova koji su varirali od kostimića za nastupe do raskošnih haljina koje su ličile na one sa dodele Oscara. Najbolje odevena žena večeri bila je Cara Delevingne koja je došla u haljini s resicama i printom iz kolekcije Saint Laurent Paris, dok je Gigi Hadid izazvala najviše uzdaha muškaraca u kreaciji sa potpisom Emilie Wickstead.

8p 31815

4p 31815

6p 31815

9p 31815

7p 31815

10p 31815

11p 31815

Podeli

Scroll to Top