Svetske zvezde prošetale crvenim tepihom na festivalu u Kanu

Francuska rivijera i ove godine na jednom mestu okuplja neke od najboljih filmskih ostvarenja, ali i junake i ljubitelje sedme umetnosti. Filmski festival u Kanu ove godine slavi 68. rođendan, a sam početak smotre obeležio je defile zvezda na crvenom tepihu. Mnogi slavni parovi tokom godina prošetali su u nezaboravnim kombinacijama crvenim tepihom ovog prestižnog filmskog festivala što mu je donelo kultni status.
Na najglamuroznijem evropskom festivalu, ove godine zvezde su ponovno osvojile svojim kombinacijama prepunim elegancije. Tako su se na otvoranju poznate glumice pojavile u svečanim haljinama svetskih dizajnera. Julianne Moore je za ovu priliku odabrala Armani kreaciju, a sa upečatljivim detaljima naglasila je svoju besprekornu svetlu put i vaternu nijansu kose.
Naomi Watts zablistala je u nešto ekstravagantnoj couture krinolini, dizajnera Eliea Saaba. Ovom važnom događaju prisustovali su i brojni modeli, koji su svojom lepotom i stilom parirali i slavnim glumicama. Karlie Kloss preferira modnu kuću Verasce, koja joj je podarila sofisticirani look uz trendy belu halijinu koja naglašava žensku siluetu pomoću upečatljivih proreza i detalja. Pogledajte koje zvijezde su se pojavile u Kanu i uživajte u njihovim kombinacijama kojima su očarale prisutne.

Bar Rafaeli
Bar Rafaeli
Karlie Kloss
Karlie Kloss
Sienna Miller
Sienna Miller
Naomi Watts
Naomi Watts
Julianne Moore
Julianne Moore
Natalie Portman
Natalie Portman

Podeli

Scroll to Top