#Tastly: Aplikacija uz koju ćete voleti kuvanje

Ako ste tek počeli da otkrivate svet kulinarstva ili vam nedostaju ideje o tome šta biste vašim ukućanima pripremili za ručak, najbolji način da se inspirišete jesu gastro blogovi. A jedino što je bolje od gastri blogova jeste gastro aplikacija.
Iz radionice kompanije Coca-Cola ove jeseni nam je predstavljena aplikacija Tastly koja će rešiti većine muka svaku domaćicu. Reč je odličnom kulinarskom vodiču koji je dostupan za Android i iPhone.
Na ovoj aplikaciji koju možete besplatno skinuti nalazi se više od hiljadu recepata domaćih blogera što je velika predsnot u odnosu na recepte koji nam dolaze iz inostranstva i u kojima se obično nađe bar jedan sastojak kojeg nema na našem tržištu.
Druga velika prednost je odlična preglednost, pa tako lako možete pronaći recept za koji znate da će se dopasti vašim ukućanima. Međutim, prava magija nastaje tek kada pronađete jelo koje želite da pripremite. Jer pored svakog jeste i spisak namirnica koje su vam potrebne i koji će se naći na vašem telefonu. Ukoliko neko drugi umesto vas odlazi u nabavku, spisak mu možete jednostavnu proslediti putem Vibera, What’sAppa, Facebooka ili SMS-a.
Osim toga, na aplikaciji možete pronaći i spisak prodavnica u vašoj blizini, kao i trenutne promotivne cene u njima.
Sada više ništa ne može da vas spreči da svoje ukućane iznenadite ukusnim obrokom.

1p t 61115

Podeli

Scroll to Top