Američki Teen Vogue na maturi sa top modelom Antoninom Petković

Najpoznatiji modni magazin na svetu ispratio je srpsko matursko veče koje je proslavila jedna od najaktuelnijih top modela današnjice Antonina Petković. Model agencije Models Inc.- Elite Model Look, nedavno je na kratko doputovala u rodni Čačak kako bi prisustvovala proslavi maturske večeri, a sve to ispratio je i najglamurozniji magazin na svetu – americki Teen Vogue! Antonina, koja trenutno živi u Njujorku, trudi se da iskoristi svaku priliku kada može da obiđe porodicu i prijatelje. Tako je uspela da izdvoji nekoliko dana između poslova i stigne na događaj koji se ne propusta.

1p ap 17615

Kako je i sama rekla, želela je jednostavnu odevnu kombinaciju za tu priliku jer glamur ostavlja za posao. Maturske večeri su u Srbiji drugačije od onih u Americi, okuplja se generacija, nema pritiska oko pratilaca za to veče, svi žele da se zabave i opuste uz muziku. Antonina se za ovu priliku sama našminkala, a svoj outfit je upotpunila visokim potpeticama.
Antoninin izgled naisao je na brojne komplimente od strane eminentnih modnih stručnjaka koji su ga ocenili kao odmeren, a u isto vreme mladalački i elegantan. Ona je pravi primer kako bi njene vršnjakinje trebalo da izgledaju, i da odevnom kombinacijom istaknu i svoju ličnost.

2p ap 17615

Iako je tek završila srednju školu, Petkovićeva godinama uspešno gradi karijeru na svetskim modnim pistama. Na nedeljama mode u Milanu, Parizu, Londonu i Njujorku nosi modele najvećih brendova i dizajnera danasnjice, a zaštitno je lice i velikih kampanja poput onih za Diesel ili Emporio Armani. Tekst koji je o njenoj maturi objavljen u Teen Vogue-u nosi naziv „What Happens When a Supermodel Goes to Prom in Serbia“.

3p ap 17615

Podeli

Scroll to Top