Tegla’s: Ukusni i zdravi obroci u teglicama, uz poneki neodoljivi desert

Nakon što su maštoviti obroci u teglicama osvojili Novi Sad, sada već prepoznatljiv brend Tegla’s stigao je i u Beograd. Smešteni su na dve atraktivne lokacije, u naselju Belville i u Molerovoj ulici na Vračaru, koje su već postale omiljene svim ljubiteljima zdravih salata, idealnih za brz obrok „s nogu“.

1p t 71015

U ponudi je 13 različtih salata koje su spakovane u praktične tegle i napravljene od svežih sastojaka proverenog kvaliteta. Kreatori ovih specijaliteta vodili su računa da ključne namirnice budu u optimalnim količinama, a krutoni ili pasta u njima su tu da zaokruže obrok. Poseban šarm daju prelivi koji su za svaku saltu posebo osmišljeni.

3p t 71015

Upakovane u slojevima koji donose zavodljivu igru boja, teglice su zanimljiv i zdrav izbor za pauzu na poslu, izlet sa prijetljima ili porodicom, ali i za kućnu varijantu. Najbolje od svega je što se dostava vrši na čitavoj teritoriji Beograda.

4p t 71015

Osim zdravih salata, Tegla’s nije zaboravio ni na osvedočene sladokusce, pa je u svoju ponudu uvrstio i kolače, takođe spakovane u tegle. Na raspolaganju su pet odličnih „home made“ ukusa – Homeroche, Choco Cake, Francuska krempita, Miracle of Orange i Triocolore, kao i izvrsni Pasta Cheef Tiramisu.

5p t 71015

6p t 71015

2p t 71015

7p t 71015

8p t 71015

Foto: Facebook

Podeli

Scroll to Top