Tri INJournal predloga: Izložba, clubbing i premijera

Iako u Beogradu bogat zabavni i kulturni sadržaj nikada ne nedostaju, ponuda je posebno dobra tokom decembra. Ove nedelje u našoj prestonici mnoga dešavanja vredna su pomena, a mi smo izdvojili tri događaja koja ne treba propustiti.

Izložba Stefana Kokovića

1sk 121215

Beogradski fotograf Stefan Koković će 15. decembra 2015. u 21 čas, u okviru zimskog izdanja manifestacije Balkan Art Fashion Event otvoriti svoju četvrtu, samostalnu izložbu fotografija. Izložba je nastala u saradnji sa akademijom „Del Lusso“ u čijim prostorijama će posetioci imati priliku da vide radove mladog umetnika. Postavka će biti otvorena do 20. decembra.

Hello! u Mikser House-u

2d 141215

Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda čije su tri klučne reči Koncert, Klub i Noć. Konceptualno se izdvaja po tome što događaj menja svoju lokaciju, svaki put posećujući drugi grad pa čak i drugu zemlju. U svom prvom predstavljanju, 18. decembra u Mixerhouse-u, Hello! će ugostiti 6 DJ-eva među kojima su poznata imena sa svetske muzičke scene, regiona i neizostavna domaća podrška. Muzički će biti karakterisan mekšim, melodičnijim techno pravcima.

Veliki Getsby u Madlenianumu

nas 3 vg 61215

Čuveni roman Frensisa Skota Ficdžeralda pretočen je u odličnu pozorišnu predstavu zahvaljujući dramatizaciji Hrista Bojčeva. Premijera je zakazana za 18. decembar u Madlenianumu, a režiju potpisuje Ana Radivojević – Zdravković. Naslovne uloge Getsbija i Dejzi pripale su Ivanu Bosiljčiću i Tamari Aleksić.

Podeli

Scroll to Top