Tube&Berger i Coyu na Kalemegdan Summer Festivalu

Kalemegdan Summer Festival uz podršku Heinekena predstavlja nova imena. To su planetrano popularni DJ dvojac, Tube & Berger koji je svojim hitom „Imprint of pleasure“ osvojio milione slušalaca širom sveta i Coyu-a, čija izdavačka kuća „Suara music“ važi za najistaknutiju kada je u pitanju techno i house muzika. Oni će se svojim vrelim, tropskim bitovima, beogradskoj publici predstaviti na Kalemegdan Summer Festivalu, gde će nastupati na poslednjem od tri velika događaja, Tropical Inn-u.
Iako školski autobusi nisu uobičajna sredina za nastajanje muzičkih dostignuća, oni su upravo mesto na kojem su se upoznali Arndt Roerig i Marko Vidović, inače poznatiji kao Tube & Berger. Tada, na početku svog prijateljstva, nisu ni slutili da će 15 godina kasnije važiti za najtraženiji DJ duo, sa hvaljenim studijskim albumom i preko 25 miliona YouTube pregleda.

Tube & Berger
Tube & Berger

– Uvek kažemo da je važno unositi izmene u svoj stil i tako ostati dinamičan i zanimljiv. Kada je deep house došao, svi smo već bili premoreni od hladnog i ne melodičnog minimala. Najednom, počelo je ubacijanje vokala i zanimljivih melodija, i shvatili smo da je deep hose upravo ono gde se pronalazimo – kaže Roerig iz Tube & Berger-a.
Uz Tube & Berger na Tropical Inn-u nastupaće i fantastični Coyu. On važi za trenutnog vladara muzikom u Španiji, a scenu elektronske muzike osvojio je svojim velikim trudom.
Coyu je još cenjeniji zbog svojih producentskih sposobnosti. Uspeh koji je postigao njegov remiks Fat Boy Slim-ovog hita „Right Here Right Now“ bio je neverovatan, dok je remiks X-Press 2 „Muzik Xpress“ punio plesne podijume, zbog čega Coyu danas važi za jednog od najboljih producenata u ovom trenutku.

Foto: Facebook/Kalemegdan Summer Festival
Foto: Facebook/Kalemegdan Summer Festival

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, koncipiran je kao veliko festivalsko leto i i podrazumeva tri sjajna događaja, koja će se u letnjim mesecima održavati na Beogradskoj tvrđavi. Prvi među njima je Happy Life, sredina leta rezervisana je za Serbia Wonderland Festival,a za sam kraj leta, sprema se Tropical Inn.
Ulaznice za Tropical Inn mogu se naći u prodaji po ceni od 700 dinara, dok je cena paketa karata za sva tri velika događaja 2500 dinara. Karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.

Podeli

Scroll to Top