U čast 34. rođendana: 10 inspirativnih citata Kate Middleton

Supruga princa Williama, Kate Middleton danas puni 34 godine što je odličan povod da se podsetimo nekih od najzanimljivijih detalja iz njene biografije. Ova obična devojka iz Berkšira uspela je da pred oltar odvede naslednika britanske krune, a pošto je na venčanje čekala dugih 7 godina u medijima je i danas ponekad zovu strpljiva Kate. Nakon tri stotine pedeset godina, ona je prva osoba bez aristokratskih korena kojom se oženio neko od pretendenata na britanski presto, ali se odlično snašla kao vojvodkinja Kate i postala omiljena u javnosti. Kate je odmerena i ljupka prilikom javnih nastupa, a njen lični stil odevanja koji odlikuju elegancija i sofisticiranost razlog je zbog kojeg joj se dive žene širom sveta. Dodatni plus dobila je zato što je veoma posvećena svojoj deci – princu Georgu i princezi Charlotte.
Donosimo vam neke od najpoznatijih citata vojvodkinje Kate zbog kojih je stekla velike simpatije Britanaca.

#1 Ja zaista verujem da mogu promeniti svet, makar i na najmanji mogući način. Zato sam uvek srećna kada mogu nekome da pomognem.

#2 Mislim da je potrebno dugo izlaziti sa nekim da bi ste se zaista upoznali i da biste znali da li ste u stanju da prolazite zajedno i kroz dobra i kroz loša životna iskustva.

#3 Najbolji komad odeće koje sam imala u životu bile su farmerke koje mi je napravila baka.

#4 Ja sam i dalje samo Kate.

#5 Najvažnije mi je da imamo srećan porodični život.

#6 Kao tinejdžerka nisam držala Willianom poster na zidu. Imala sam poster manekena koji reklamira Levi`s farmerke.

#7 Najveću tremu imala sam kada je trebalo da upoznam Williamovog oca, ali je on bio toliko ljubazan da se to ispostavilo kao najlakša stvar na svetu.

#8 Nema osobe poput Williama. On je istinski dobar čovek. Ne morate da ga poznajete da bi to zaključili, možete i samo da ga posmatrate.

#9 Wlliam i ja smo pre veze bili jako bliski prijatelji.

#10 Smatram da je držanje javnih govora najstresniji posao.

Foto: Instagram/kensingtonroyal

Podeli

Scroll to Top