U ponudi omiljenih high street brendova pronašli smo više od 50 odličnih topova

Od početka proleća pa sve do sredine jeseni, topovi postaju neizostavan deo naših garderobera i gotovo svakog stajlinga, ako izuzmemo situacije u kojima nosimo haljine. U skladu sa aktuelnim trendovima, atraktivne topove ove sezone ćemo uglavnom nositi sa farmerkama i kargo pantalonama, mini i maksi suknjama, ali i sa pantalonama sa širokim nogavicama i svevremenim teksas šortsevima. Praktični modeli mogu biti pravi modni kameleoni, jer u zavisnoti od ostatka stajlinga, sa istim topom možemo da izgradimo minimalstički, ležerni, chic ili seksepilan outfit, a za koju ćemo se opciju odlučiti zavisiće od prilike i trenutnog raspoloženja.

Svaka nova sezona donosi nam i nove trendove u svetu topova, a ovog puta aktuelni su mikro topovi inspirisani grudnjacima, zatim asimetrični i modeli sa naborima, ali i atraktivni bandeau krojevi. Prisutne su i delikatne šljokice i kristali kojih već nekoliko sezona ne možemo da se zasitimo, a u modi su i klasični modeli od takog pletiva.
Ako ove sezone planirate kupovinu novih topova nećete morati da odete dalje od high street radnji jer ćete u njihovoj ponudi naći sve aktuelne trendove i modele. Mi smo pretražili ponudu naših omiljenih brendova – Zare. H&M-a i Reserveda, u čijem smo asortimanu pronašli više od 50 odličnih modela. Naše favorite možete pogledati u nastavku i ne zaboravite da su samo nekoliko klikova udaljeni od vas.

Zara

H&M

Reserved

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @endlesslyloveclub, @mimiarr
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top